Magazin
32 ogledov

Še šest dni lahko jeste ceneje

Festival okusov Festival okusov
Festival okusov, ki v Sloveniji poteka prvič, ponuja več kot 600 menijev v izbranih restavracijah širokega cenovnega razpona. S kartico popustov lahko jeste ceneje.

Še do 8. oktobra se lahko udeležite Festivala okusov 2013, ki v največjem obsegu poteka v Sloveniji in na Hrvaškem, s svojimi kulinaričnimi specialitetami pa predstavlja več kot 300 restavracij in drugih gostinskih objektov oziroma več kot 600 posebnih menijev s ceno, ki se spusti tudi do 50 odstotkov.

Festival uvaja povsem nov koncept – razpršenost dogajanja po lokacijah sodelujočih objektov namesto na enem samem prizorišču.

Širok cenovni razpon

"V nasprotju s podobnimi gurmanskimi dogodki želi Festival okusov vsakemu posamezniku ponuditi največ, zato je tudi cenovni razpon gostincev precej širok. Našli boste gostince, ki vam lahko že na cesti ponudijo sveže iztisnjen sok ali burger, kavarnice, vsakdanje restavracije in tudi slovensko kulinarično elito, ki je tokrat pripravila res posebno ponudbo z dostopnimi cenami," je povedala Ada Cajnko.

Dodala je, da se med Festivalom okusov vsi sodelujoči gostinski objekti trudijo, da bi vas navdušili z enkratnimi sezonskimi kulinaričnimi mojstrovinami in festivalsko ponudbo vsaj dveh menijev – mesnega in vegetarijanskega ali ribjega.

Ni vse le v hrani

Poleg dogodkov v lokalnih restavracijah so zanimivi dogodki after work gourmet v znanih ljubljanskih vinotekah in lokalih, kjer bo mogoče poskusiti marsikatero manj znano vino, pijačo ali koktajle največjih domačih mojstrov. Več informacij najdete na Festivalokusov.si.

Popusti

V restavracijah ste jih deležni z nakupom festivalske kartice, ki stane deset evrov in velja za dve osebi. Enkrat kupljeno vstopnico lahko uporabite do konca festivala z neomejenim številom obiskov restavracij. Kupite jo lahko na vseh Eventimovih prodajnih mestih ali na spletni strani organizatorjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.