Magazin
25 ogledov

Še več dejstev o seksu

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Včeraj ste jih prebrali petnajst, danes jih je pred vami še petnajst. Stvari, ki jih morajo ženske vedeti o seksu.

16. Če ste utrujeni, vam ni treba seksati. A povejte to prijazno.
17. Velikost je zanj pomembna. Raziskava, v katero je bilo vključenih 50 tisoč heteroseksualnih moških in žensk, je pokazala, da je bilo 85 odstotkov žensk zadovoljnih z velikostjo penisa svojega partnerja, kar 45 odstotkov moških pa je bilo nezadovoljnih s svojimi centimetri. Naj moški ve, da je ženska zadovoljna.
18. Vseeno mu je, če je ona v postelji v prav nič zapeljivi flanelasti pižami.
19. Denar ni vse, a pri seksu koristi. Na univerzi v angleškem Newcastlu so lani zabeležili, da ženske z bogatimi možmi ali fanti poročajo o več orgazmih kot tiste s partnerji z manj debelimi denarnicami.
20. Dober poljub je dober znak. Nemalo žensk moške oceni glede na "kakovost poljubljanja".
21. Orgazem ne pride vedno. Če ga pri vas ni in ni, vedite, da niste edini. Podatki, koliko žensk med seksom (zaradi premalo draženja klitorisa) ne doživi orgazma, so različni, a bila naj bi jih vsaj tretjina.
22. Moški imajo radi, da ženske naredijo prvi korak.
23. Nihče noče poskušati o seksu. Prihranite muke sestri, prijateljici in kolegici v službi – v resnici nikogar ne zanimajo podrobnosti vašega seksualnega življenja. Hvalisanje (z malimi neresničnimi dodatki) je še manj zaželeno. "Zapiske" o seksu s prijateljicami primerjajte v srednji šoli, kasneje pa raje ne.
24. Povejte mu. Skoraj vse moške "umazano govorjenje" pred in med seksom vznemirja.
25. Kratke (od nekajminutnih do enonočnih ali malo daljših) avanaturice niso za vsakogar. Hiter seks z neznancem se morda sliši super, a za veliko žensk na koncu ni najboljša izkušnja. Leta 2008 so na univerzi v angleškem Durhamu ugotovili, da je le 54 odstotkov žensk, ki so imele enonočno avanturo, imelo o tem pozitivno mnenje, med moškimi pa je bilo takšnih kar 85 odstotkov.
26. Če sta oba za to, je sprejemljivo (skoraj) vse. Trojček, domači video posnetek, seks v kabini za pomerjanje ... Adrenalin naredi svoje.
27. Niste ste stuširali tik pred akcijo? Vseeno mu je.
28. Romanca lahko traja večno. Ali pa vsaj zelo dolgo. Nekaj novejših raziskav je pokazalo, da kemija, strast in drugo, kar razmerje dela ljubeče in vroče, pri nekaterih parih nikoli ne izginejo.
29. Poročeni seksajo več. Verjeli ali ne, več naj bi seksali poročeni pari.
30. Če sta že nekaj časa skupaj, končno nehajte skrbeti. Všeč ste mu in rad seksa z vami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.