Magazin
227 ogledov

Še zadnji samski večer

Poroka je resna stvar in kot takšno sem jo tudi vzel. Prej sem opravil vse "zakramente", vključno z burno fantovščino, ki pa se je končala povsem drugače, kot sem sprva pričakoval.

Mia, eksotična plesalka, svojega nastopa ni končala pred vsemi mojimi prijatelji, pač pa je z njim nadaljevala v posebni sobi, kjer naju ni videl nihče. Plesala je okoli mene, zvijala svoje neverjetno elastično telo in me spravljala ob pamet s trebušnim plesom. Ko je z rokami začela segati po meni, se mi je to zdelo v redu, nisem pa si predstavljal, da me bo kmalu spravila v moralno dilemo. Odpenjati mi je začela pas in mi slačila hlače, jaz pa sem se spraševal, do kod bo šla. In do kam bom šel jaz?

Mični lepotici, ki je verjetno nikoli več ne boš srečal, je težko reči ne, pa naj počne karkoli. Nikogar ni bilo, da bi me zatožil, in zato sem seveda podlegel skušnjavi ter dopustil, da me je slekla do golega. Sama je bila tako ali tako že bolj gola kot oblečena, pogled na njeno seksi telo pa me je čedalje bolj vzburjal. Prijela me je za desnico in si mojo dlan potisnila med noge. Tam jo je stisnila med stegna, da sem občutil vročino, ki je puhtela izpod svetlečih se tangic.

Dobro sem lahko čutil vlažen žlebiček pod prsti, kako se mi nastavlja, in ni minilo dolgo, ko sem se s sredincem že prebil za njene spodnjice. Zares je imela vlažno in očitno je bilo, da v svojem delu zelo uživa. Prijela je za stoječega korenjaka in se z njim začela drgniti po pohotnem mednožju. Spodnjice je imela tako vlažne, da ne bi vedel niti, da jih ima na sebi, če jih ne bi videl. Želel sem ji zariniti tiča v njeno vročo žemljico, a ji nisem želel slačiti spodnjic. Hotel sem, da bi to naredila sama.

Pa ni. Je pa zato s prsti odmaknila blago, ki je zakrivalo njeno vlažno princesko, in se z njo takoj naslonila na vrh mojega potrebnega tiča. Prodrl sem vanjo kot za šalo in se čudil njenemu nasmešku na obrazu. Niti za hip se ni spremenil. Ves čas je imela enak izraz na obrazu, ne glede na to, kaj sem počel s svojim orodjem. Prava profesionalka, ni kaj.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Potem pa sem se spomnil, da nisva uporabila nikakršne zaščite. Seveda je bilo za to že prepozno, ven pa ga ne bi potegnil za noben denar. Podrl sem jo čez mizo, zagrabil za noge in jih dvignil visoko v zrak, da je z muco obstala na idealni višini.

Kot za šalo sem polnil njeno premočeno češpljo in bil vesel njenega ječanja, ki je počasi začelo prihajati iz njenih ust. Vsaj nekoliko je prekrilo tiste mokro cmokajoče zvoke ob vsakem mojem naletu med njene noge. Končno je njen nasmešek izginil in pojavile so se grimase, ki so jo kazale v povsem novi luči.
Postala je nesramna, me začela tolči po ritnici, jo ščipati in vpiti, naj ji zabijem celega. Celega? Je želela povedati, da je premajhen zanjo? Upam, da ne. Je pa sladko ječala po tistem trenutku, ko se mi je zdelo, da ji prihaja.

Nisem bil več prepričan, ali je pristna ali pa samo igra, da bi se počutil bolje. Na koncu pa mi je bilo za njeno zadovoljstvo tudi bolj malo mar. Dobila je, kar je iskala, meni je bilo fino, videl pa je ne bom nikoli več. Vsaj upam, da ne.

Prijatelji so se še vedno zabavali za točilnim pultom, in ko sem se vrnil med njih, so me le vprašujoče gledali. Odkimal sem v znak, da se ni pripetilo nič posebnega, nakar so me potegnili medse. "Potem pa vsaj enega spij z nami!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.