Magazin
61 ogledov

Sebastianova pohvala bi lahko hudo užalila Almo

alma Voyo
Alma ni opazila, da pevec in plesalec Sebastian v svojem komentarju ni bil najbolj ljubezniv.

alma | Avtor: Voyo Voyo
V sobotni oddaji Big Brother klub so imeli visoke goste, ki so pomagali izbrati zmagovalca talent šova. Prišli so pevec Tim Kores, stilist Joel, nekdanji tekmovalki Big Brotherja Tina in Ana Mari ter pevec in učitelj plesal Sebastian.

Slednji je povedal, da je bil pri ocenjevanju pozoren na "celoten paket“. "Se pravi, kateri od nastopov je bil najbližji temu, da bi se lahko predstavil na kateremkoli odru,“ je povedal in eno točko podelil ekipi, ki so jo sestavljali Erik, Klemen, Polona in Maša, dve pa Almi in Jasminu. To je bila njegova nič kaj ljubezniva razlaga: "Dve točki dobita predvsem zaradi samozavesti, saj veliko delam s puncami in ženskami in vem, kako je ženski izpostaviti srednji del telesa in trebuh, če postavo ni ravno 'perfektna'. Zato dve točki. Kapo dol za samozavest.“

Verjamemo, da Sebastian ni želel biti žaljiv, na srečo njegovih besed tudi Alma ni razumela narobe, saj se je njegovega govora in točk razveselila.

Zmagovalca talent šova sta sicer bila Simon in Alen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.