Magazin
1517 ogledov

Šef me je vzel

null Žurnal24 main
Za stimulacijo se je treba primerno vesti do svojega šefa v službi. Če je ta na pogled vreden greha, pa še toliko bolj.

Vedno sem se držala nasvetov, da se s sodelavci ne zapleta, še najmanj pa če je ta oseba tvoj nadrejeni. Pri mojem šefu pač nisem mogla ostati hladna, saj je tako zelo privlačen in že dlje časa se mi je zdelo, da me gleda nekoliko drugače kot ostale. Morda zato, ker sem bila ena izmed redkih žensk na oddelku, ali pa zato, ker sem bila vedno oblečena nekoliko izzivalno in ga vsakokrat, ko sva se srečala, zelo lepo pogledala.

Je dober šef in vsi ga imajo radi. Jaz pa še nekoliko bolj, saj sem resnično že dlje časa gojila do njega neka skrita čustva, ki so prišla na plano po pikniku, kakršnega imamo ponavadi ob začetku poletne sezone. Ravno pred tem sem pri plači opazila povišanje v obliki stimulacije, kar me je stimuliralo, da se mu ob priliki na samem tudi zahvalim za to. Zapletla sva se v sproščen pogovor s pijačo v rokah in prišla tako daleč, da sva se zmenila za skriti zmenek proti večeru.

Vse popoldne sem bila vzburjena in zmešana, iskala prava oblačila in urejala zadeve na svojem telesu. Zapeljivo perilo, gladka češpljica … kot bi se pripravljala na kavs in ne na srečanje s svojim šefom. Sicer pa, le kaj bi drugega lahko pričakovala?

Bil je točen in že od daleč sem opazila, kako mu iz oči sije pohota ob pogledu name. Pohvalil je mojo toaleto in priznal, da v službi le stežka pogleda stran, kadar me opazi. Poljubila sva se, kot bi bila že stara prijatelja, in odšla v nek prijeten lokal. Nisva se dolgo zadržala tam, a v tistem času sem mu uspela pokazati svoje lepe noge in mu pred oči nekajkrat nastavila svoje napete prsi.

Odšla sva na kratek večerni sprehod, roki sta se počasi ujeli in v meni je zaplapolala silna energija z željo po njegovi ljubezni. Nekaj metrov stran na sprehajalni poti in za prvimi drevesi sva se objela in prvikrat resnično poljubila. Bradavičke na prsih so mi v hipu otrpnile, za kar so dodatno poskrbele še njegove dlani, ki so jih hitro prekrile. Nastavljala sem mu svoje telo, se mu potiskala v objem in hrepenela po tem, da bi z eno od rok segel navzdol proti dolgemu razporku na krilu, ki je vodil naravnost do mojega mednožja.

Ni mi bilo mar za morebitnega sprehajalca, ki bi naletel na naju. Želela sem si le divjega seksa z njim kar tam na javnem mestu, pa čeprav za prvim drevesom. Stopila sva korak ali dva s poti, da sva se zares znašla na samem, nato pa je njegova desnica vendarle posegla navzdol proti moji ritki, jo pošteno zagrabila, se tam zadržala za nekaj trenutkov, nato pa se odplazila naprej.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



V ustih sem lovila njegov jezik, ob tem pa ves čas spremljala premik njegove roke, ki je takrat že pošteno prodrla v razporek in se s prsti neustavljivo bližala mojemu vročemu, pohotnemu in vlažnemu mednožju. S stopali sem šla še nekaj centimetrov bolj narazen, da je z lahkoto vrh prstov začutil, kako pohotna muca ga čaka tam spodaj. Nekaj krepkih dotikov je poneumilo mojo glavo do te mere, da sem brez zadržka segla k njegovi zadrgi in ven spravila njegovega korenjaka. Šefovega tiča!

Želela sem si ga pofafati in mu dokazati, kako zelo všeč mi je, a še preden sem uspela kreniti k njemu, je že privzdignil mojo nogo v višino svojega pasu, me s hrbtom naslonil ob široko deblo drevesa ter krenil naprej proti meni. S prsti je odstrl spodnjice z moje poplavljene češpljice in zanesljivo popeljal svojega korenjaka vanjo. Doživljala sem nore sekunde nekaj metrov stran od ljudi, s svojim šefom na najbolj pohoten način, kar bi si jih lahko zamislila. Grabil me je za ritnici in vse hitreje potiskal v potrebno muco svojega junaka, vse dokler nisem tik pred njim priznala svojega orgazma in nato očarana opazovala, koliko časa je ob drevo praznil svojo mrcino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.