Magazin
51 ogledov

Seks gledalke Seksa v mestu

Serija je postala kultna, njene junakinje pa vzornice marsikateri sodobni ženski Žurnal24 main
Serija Seks v mestu je močno vplivala na ženske, kar je pokazala tudi najnovejša raziskava. Mnoge ženske se najdejo v ljubezenskih situacijah, ki jih doživlja Carrie Bradshaw.

Britance je zanimalo, ali imajo gledalke popularne serije več spolnih odnosov, doživljajo boljši seks in se podajajo v hitre avanture. V raziskavi je sodelovalo 945 žensk, izmed katerih jih je 466 gledalo serijo, 479 pa ne.

Gledalke Seksa v mestu si želijo dobrega seksa (in to takoj, ko si ga zaželijo). Oboževalka lika Carrie Bradshaw je občutno bolj nenasitna od ženske, ki serije ne gleda. 14 odstotkov žensk, ki so že izgubile nedolžnost in gledajo serijo Seks v mestu, ima redne spolne odnose, medtem ko je med ženskami, ki ne spremljajo serije, le osem odstotkov tistih, ki imajo reden seks.

Gledalke Seksa v mestu si želijo dobrega seksa (a ga ne dobijo).
Na vprašanje, kako so zadovoljne s svojim spolnim življenjem, je 24 odstotkov gledalk odgovorilo, da niso zadovoljne, prav tako je nezadovoljnih 22 odstotkov žensk, ki serije ne gledajo. Zelo zadovoljnih je 43 odstotkov gledalk. Med tistimi, ki serije ne gledajo, pa je 46 odstotkov žensk zadovoljnih oziroma zelo zadovoljnih s svojim spolnim življenjem.

Gledalke Seksa v mestu so resnično dobre v seksu (in to tudi priznajo).
Zanimivo je, da so gledalke serije manj zadovoljne s svojim spolnim življenjem od tistih, ki serije ne spremljajo, a priznajo, da je to njihova krivda. Med gledalkami se jih je 42 odstotkov ocenilo za odlične ali dobre v seksu, medtem ko si je med negledalkami takšno oceno nadelo le 34 odstotkov. Le osem odstotkov gledalk je sebe ocenilo za slabe v postelji, tako se je ocenilo tudi 11 odstotkov žensk, ki serije ne spremljajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.