Magazin
3359 ogledov

Seks med dežurstvom

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Marsikdo se rad pošali, da se v nočnih izmenah dogajajo nenavadne reči, a v mojem primeru je teh dogodkov resnično na pretek.

Ko sem se zaposlil v bolnišnici kot medicinski tehnik sem sanjal o tem, da bodo okoli mene same pohotne medicinske sestre in, da bo moja služba pravi užitek. Služba je sicer precej zahtevna in naporna, dela se tudi ponoči, toda sodelavke nedvomno odtehtajo vse napore. Še posebej Karmen in Andreja.
Prva je ognjena rdečelaska, fantastične postave, modrih oči in s pogledom najbolj potrebne ženske na svetu. Druga pa visoka blondinka, dolgih las, prijaznega nasmeha in lepa kot le kaj. Še dobro, da ponoči nikoli ne delamo skupaj. Vedno imam poleg sebe eno od njiju, nikoli pa obeh. Človek bi si v postelji doma verjetno zaželel obe, toda tudi tako je v redu.

Karmen mi je že prve dneve nakazala, da se ogreva zame. To hitro prepoznam in tako je bilo tudi tokrat. Najino drugo skupno dežurstvo se je okoli tretje ure zjutraj zapletlo v energičen seks v kopalnici. Nisem mogel verjeti, da je zares tako potrebna kot je videti. Pod modro uniformo se je skrivala prava divja zverina, ki se ni sramovala ničesar. Zmočila je brisačo in mi celo umila tiča preden ga je potegnila v svoja usta. Vse skupaj se je odvijalo tako na hitro, da se mi je zdelo kot bi sanjal. K sreči je šlo za resničen dogodek in sem lahko kmalu spoznal, da grmiček med njenimi nogami ni ognjeno rdeče barve. V bistvu ni nikakršne barve, ker ga enostavno ni. Pobrito ima do gole kože, tako lepo in gladko, da mi je jezik kar vleklo k njej.  Nekoliko desno nad češpljico sem opazil vtetovirano tigrovo šapo in takoj vedel kaj pomeni. Ko enkrat prideš blizu je s teboj konec. Bilo mi je vseeno, če me raztrga na tisoče kosov.
 

Vro%C4%8Da seksi medicinska sestra | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Sedela je na kovinski kadi in me vabila med svoje dolge noge. K sreči sva imela dokaj prazen oddelek in nezahtevne paciente, doktor pa je spal v svojem kabinetu nekaj nadstropij nižje. Ko sem enkrat občutil tisto silno vročino v njeni pohotni češplji, sem vedel, da bom postal odvisen od nje. Njen pogled je postal še bolj mačji, še bolj pohoten, njene ustnice pa so se ukrivile na tak način, da mi je kazala svoje bele zobe kot sestradana zver. Karmen obvlada te reči, zato ni čudno, da svojih rok nisem mogel odmakniti z nje. Ves čas sem jo stiskal za čudoviti ritnici in jo vlekel k sebi vse dokler nisva končala na rezervni postelji, ki je čakala na dneve gneče. Karmen ga ima rada od zadaj. Rada kaže svojo pohotno rit in s prsti razpira ritnici, da na njiju še kar nekaj časa ostanejo rdeče črte izpod njenih dolgih nohtov. Ni ji mar kadar je nekoliko preglasna in v tistih trenutkih me kar nekoliko prestraši.

Najinemu prvemu dežurstvu je sledilo drugo in še druga vroča noč. Iz kopalnice sva se preselila v prazno sestrsko sobo, saj so bili ostali zunaj na čiku.
Dobrih pet minut je bilo dovolj, da sem ji krilo potegnil preko napetih ritnic in jo vso pohotno obdelal na kavču. Bila je brez spodnjic in tako mamljivo dišeča, da bi jo človek pojedel. Naslednje dežurstvo me je čakalo z Andrejo in Karmen mi je predvidljivo zagrozila naj pazim kaj počnem. Sicer pa, koliko je sploh možnosti, da bi si me zaželela še blondinka? "Lepotec … jutri pa midva dežurava a ne? Pazi se, znam biti nevarna!" je dejala in me zapeljivo pogledala.
Ko je šla mimo mene me je uščipnila za ritnico in odgovorila na moje skrito vprašanje. Veliko. Veliko možnosti je.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.