Magazin
44 ogledov

Seks na gugalnici

eroticno2_istock_120808 Žurnal24 main
Sedela sva na gugalnici in uživala v romantičnem večeru. A moja draga je imela drugačna pričakovanja in romantičen večer se je spremenil v vročo avanturo.

Sedela sva pred hišo na velikem gugalniku, in ker je bilo vse tako idilično in prelepo, nisem niti pomislil na kakšne intimne zadeve. Očitno je to mojo drago zelo razočaralo, saj mi je zabrusila, da si bo oblekla hlačke, ker jo že pošteno zebe v ta malo. Debelo sem pogledal, saj ji seveda nisem verjel, da je brez spodnjic. To pač ni v njeni navadi ne v karakterju.

Kljubovalno je vstala, iz žepa jopice potegnila svoje rožnate tangice in si jih pred menoj nadela na golo češpljo. Pri tem se je nalašč obrnila z ritjo proti meni in jo izzivalno napela, ko je med lepo okrogli ritnici zasidrala tanek štrikec. Nato je spustila krilo preko riti in se mirno usedla nazaj. Zazrla se je v nebo, ki je bilo polno zvezd, meni pa sta v očeh še vedno sijali njeni ritnici. Uh, kakšen bedak sem deloval, pa še tako ji težim skoraj vsak dan, ker se ji nikoli ne da početi tistih reči. Nisem si upal odpreti ust, zato sem jo le objel preko ramen in globoko vdihnil. Opozorila me je, da ne bi izustil kaj neumnega, ko pa je po nekaj minutah opazila, da mi pošteno stoji, se je omehčala. Položila je dlan v moje naročje in zdelo se mi je, da sem opazil nasmešek na njenih ustnicah. Začela me je božati, jaz pa sem bil še vedno tiho, vendar precej boljše volje. Tudi moje roke so začele zahajati v bolj skrite kotičke in kaj kmalu so komaj oblečene spodnjice začele počasi spet lesti navzdol.

Vse bolj sem čutil potrebo po njej in vse manj so me zanimale zvezde ter svež zrak. Nekajkrat sem se nervozno ozrl proti njeni hiši, saj so bili doma prav vsi, a sva bila v kar varnem zavetju noči in ograde gugalnice, ki se je začela vse bolj neenakomerno pozibavati. Poljubljal sem jo kot nor, ji z jezikom brzel pod majico, z rokami stiskal polni joški in jih potiskal navzgor, vse dokler niso izskočile iz polovičnega modrčka. Moja usta so bila polna vsega lepega, kar se je pojavilo pred njimi. Bradavičke so ji noro nabreknile in kajpak ni šlo brez sesanja in oblizovanja teh tako erotičnih izboklinic na lepih joških. Hitro sem nato končal pri njenem spodnjem delu, in ko sem se spomnil, da je spet brez spodnjic, je v meni zagorelo. Desnica je izginila pod njenim krilom in na vrhovih prstov sem kmalu začutil vlažno in pohotno potrebnico, ki si me je tako zelo želela.

 © iStockphoto

 
Z obema rokama sem potisnil navzgor moteče krilo in se ji z jezikom po stegnih hitro bližal. Noge so se razcepile in zdelo se mi je, da je celo nekaj dejala. Slišati je bilo pohotno, čeprav nisem dobro razumel, za kaj gre. Ko pa sem s svojimi ustnicami končno prispel do konca načrtovane poti, sem razumel vse. Njeni prsti v mojih laseh in pritajeni vzdihljaji so povedali vse. Bil sem vesel, da jo tako močno zadovoljuje, vesel pa je bil tudi moj korenjak, ki mi je bil že precej v napoto.

Uh, kako sem si želel, da bi ga imela tisti hip v ustih, a je bilo to skorajda neizvedljivo. Vedel sem, da še pridem na vrsto, a vseeno sem se le stežka boril s svojo potrebno zadevo v svojih hlačah. Potiskal sem ji jezik v špranjico, kolikor daleč sem le mogel, in rezultat tega vulgarnega početja je bilo seveda njeno ječanje, ki ga kar ni mogla zadržati v sebi. Bilo je soparno in v hiši so imeli odprta prav vsa okna. Ni mi bilo kaj dosti do tega, da bi se moral zaradi vzdihovanja opravičevati pred njenimi, zato sem počasi zaključil predigro in sedel k njej z izgovorom, da me v hlačah že preveč tišči in ne zdržim več v tistem položaju. Z veseljem je segla proti zadrgi in v hipu osvobodila ujetnika, ki je kar skočil v njeno roko. Zadovoljno ga je začela drgniti, me poljubila in nežno mrmrala, kako lepo ji je. Naenkrat pa je njena glava izginila in na korenjaku sem začutil vročino, ki je presegla najbolj žgoče sonce. Dihanje je zame postalo drugotnega pomena, saj nisem bil sposoben vdihniti in niti pomisliti na to. Bal sem se, da mi bo prišlo že ob njenem naslednjem spustu z vročimi ustnicami okoli mojega trdega junaka, a je nisem želel ustavljati. Enostavno je bilo prelepo za kaj takšnega.

Ljubila se je z mojim korenjakom in pri tem masirala mošnjiček, ki se je popolnoma pokrčil. Čudil sem se samemu sebi, saj sem še kar vztrajal in zdelo se mi je, da končno lahko zdržim precej dlje kljub njenemu pohotnemu sesanju. V trenutku, ko se je dvignila in me pogledala v oči, sem si želel seks življenja, kar sem tudi dobil. Močno je razkoračila noge, se mi zavihtela v naročje in kljub zoprnemu guganju počasi, a zanesljivo sedla na trdega tiča, ki jo je radostno pričakal spodaj. Začela se je nabijati name, kot bi to počel sam, in prav nič ni kazalo, da bi se pri tem kaj utrudila. Joški so ji skakali in se mi zabijali v obraz, kjer sem jih pričakal z odprtimi usti in opletajočim jezikom. Med nogama mi je dobesedno žarelo in še kako prijetno se je ohladilo, ko sva drug za drugim končala ob pravi poplavi, ki je oblila najina stegna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.