Magazin
2463 ogledov

Seks na jesensko obarvanih listih

ljubezen Shutterstock
Uživala sta v novem poglavju njunega življenja. Končno na svojem, v hiši nedaleč od gozda, brez zoprnega nadlegovanja njegove tašče …

Prejšnji dan jo je zaprosil za roko in bila je v sedmih nebesih. Izkoristila sta prelep dan, ki se je naredil, in tople žarke popoldanskega sonca za sprehod v naravo. Za vsak slučaj je s seboj vzel odejo in si jo poveznil čez ramo. Zaljubljeno sta se spogledovala, poskakovala in se poljubljala.

Kup zlato rumenega, suhega listja ju je pritegnil, da sta sedla vanj. Nadaljevala sta z golobčkanjem in v zraku je bilo čutiti, kako zelo sta zaljubljena drug v drugega. Božala je njegov, od brade, nekoliko grob obraz in se mu nasmihala, ko je s poljubom iskal njene ustnice. Čutila je nenavadno vzburjenje, ki jo je spreletelo po telesu in se kot požar razplamtelo preko vsakega koščka njene kože.

Z roko mu je segla za pas, on s svojo tik pod njene prsi. Želela si je, da ne bi zgrešil. Morda niti ni, ampak ni želel planiti po njej kot kak sestradan pohotnež. Želela si je, da bi. Prste mu je zakopala za rob hlač in se privila k njemu, da jo je tesno objel. Neskončno ga je ljubila, njegova koža je tako mamljivo dišala in njegovi poljubi so bili zares sanjski. Še bolj se je stisnila k njemu in mu na uho zašepetala: »Kaj pa počneva?«

Želela si je, da bi iz njenega glasu razbral, da si želi še več. Kazalo je, da je bila v tem uspešna, saj se je njegova levica končno ustavila na njenih prsih in pod prsti je takoj občutil njeni vzburjeni bradavici. Prisesal se ji je na vrat potem pa drzno stisnil dojko pod svojo dlanjo. Nežno je zaječala in mu z novim poljubom dala vedeti, da gre v pravo smer. Mesil je njene lepe prsi, ji šel z roko pod majico in si jih privoščil na golo kožo. Občutek je bil izjemen in povratka nazaj ni bilo več.

Zalegla sta v listje in uživala v vonju narave. Odeja je obležala ob njiju in nanjo sta legla šele precej kasneje. Ona je ležala pod njim z razpetimi kavbojkami, da je lahko videl vrh rožnatih spodnjic. S prsti se je prebil vanje in zajel njeno pohotno češpljico. Lotil se je male nabreklinice ter užival v njenih kratkih krikih, ki so ji nehote uhajali iz grla.

Njena roka je šarila po njegovih hlačah, njegov korenjak je bil velik in čvrst, oba skupaj pa potrebna kot le kaj. Počasi ji je slačil tesne kavbojke vse dokler ni v samih spodnjicah ležala pod njim. Poljubljal jo je po trebuhu, se nasmehnil, ko je šel mimo okraska v popku, nato pa s rokama objel njeno zadnjico in si jo dvignil k obrazu. Sočno češpljico je prekril s svojimi usti, z jezikom pa pošteno razprl prelepo potrebnico. Ječala je kot še nikoli, telo ji je dobesedno lebdelo v zraku in prosila je za nepozaben orgazem. Z jezikom ji je prešel preko nabreklega ščegetavčka, da jo je vrglo nazaj, noge pa so poletele skupaj. Znova jih je razmaknil in se tokrat s celotnim telesom zrinil mednje. Z vrhom korenjaka ji je božal notranjo stran stegen, njene oči pa so odsotno gledale skozenj.

Končno se je z njim dotaknil njenega kipečega mednožja. Še vedno ga je držal v roki, nekajkrat zaokrožil po navlaženih lističih in končno vstopil. Njene noge so se ga oklenile visoko na hrbtu in čvrsto nabrekel ud mu je z lahkoto zdrknil vanjo do zadnjega. Kar nekaj časa je minilo preden je znova vdihnila. To je storila tako naglas, da ga je presenetilo in za hip je zastal. Njuna pogleda sta se srečala, rekla nista nobene, a sporočilo je bilo jasno.

V naslednjih minutah je listje frčalo okoli njiju, njegovo telo je vse hitreje gomazelo med njenimi nogami in mokro cmokanje med njima je pričalo kako hitro se bližata vrhuncu. Gozd je bil tiste minute samo njun in glasovi iz njunih grl so preglasili ptice in šumenje listja, ki ga je na trenutke naokoli prenašal rahel vetrič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.