Magazin
6035 ogledov

Seks na nudistični plaži

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Legel je na trebuh, da ne bi kazal svojega premoženja. Mislil je, da ga ne vidim, zato sem se odločila poigrati z njim. Privzdignila sem kolena in razmaknila noge.

Nudistične plaže mi niso bile tuje, zato pa sem takoj vedela, da so tuje nekaterim drugim, ko sem jih samo pogledala. Sončila sem svojo tenko črtico in si še enkrat namazala joški, ki sta bili uperjeni proti soncu. Preko obraza sem imela brisačo, a vedno tako, da sem videla prvo vrsto pred seboj in kaj se tam dogaja. Pravkar se je tam namestil neki moški in nervozno pogledoval naokoli. Videla sem, da mu je nerodno, a očitno je enkrat želel doživeti čar nudistične plaže.

Legel je na trebuh, da ne bi kazal svojega premoženja, pri tem pa gledal naravnost proti meni. Mislil je, da ga ne vidim, zato sem se odločila poigrati z njim. Nenadoma sem privzdignila kolena in razmaknila noge. Seveda sem mu ponudila nepozaben razgled in verjamem, da zaradi njega naslednje pol ure ni mogel vstati. Niti toliko ne, da bi se namazal po hrbtu, ki je že kazal negativne znake pretiranega sončenja. Še vedno sem mu kazala svojo češpljico in se vmes še enkrat namazala, enkrat celo tudi po njej, da se je nato še bolj zapeljivo svetila naravnost pred njim.

Začela sem vse močneje uživati v tem, a se vendar odločila, da skočim v vodo. Ženskam pač ni problem, saj vstanemo, kadar hočemo, in gremo mimo, kot da ne bi bilo nič. Pohotnim fantom pa je vendarle težje skriti navdušenje nad našimi golimi telesi. Šla sem mimo njega in se nasmehnila ob misli na to, da bi se mu ponudila za mazanje hrbta. Bil je nekje mojih let in na prvi pogled precej luštkan.

Voda mi je dobro dela in ko sem se vrnila do ležalnika, sem opazila, da je moj opazovalec izginil. Pomislila sem, da si ga je šel verjetno vreč na roke pod tuše v kampu, in se še enkrat več nasmehnila. Kasneje sem ga srečala za šankom in ker mi je bilo dolgčas, sem ga samozavestno nagovorila. Omenila sem rdeč hrbet in da bi ga moral večkrat namazati, on pa meni takoj, naj ga namažem jaz in mi plača pijačo. Ne le namazala, zvečer sem po njem vlekla s svojimi dolgimi nohti in hvalila Boga, ki me je pahnil samo na dopust. Ko sem krenila od doma, sem menila, da mi bo morda dolgčas, zdaj pa sem bila prepričana, da ne bo tako.

Krasno je dišal po kokosovem mleku in najraje bi ga celega požrla. Sem se pa zadovoljila tudi samo z njegovim korenjakom, ki sem ga končno uspela videti v vsej njegovi veličini in lepoti. Nisem ga izpustila iz rok, prav tako on ni ust odmaknil od moje muce, ko je prišel do nje. Vmes je še nekajkrat pripomnil, da je tisti dan precej pretrpel zaradi nje, zdaj pa mu mora vsaj malo vrniti.

pla%C5%BEa %C5%BEenska golota | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Njegov jezik sem čutila precej globoko v njej in se veselila trenutka, ko ga bo zamenjal s svojim pokončnim tičem, ki sem ga ves čas stiskala v roki. Ležal je nasproti, obrnjen proti meni in mi ga dobesedno naslanjal na usta, medtem ko je z jezikom še vedno polnil mojo sočno češpljico. Imela sem dovolj ljubkovanja in se v želji po konkretnejši zadevi spravila pokonci in zlezla nanj. Najprej sem mu v šali sedla na obraz in se po njegovih ustih in konici nosu drgnila s prepotrebno mucko. Bil je navdušen nad mojo pohoto, jaz pa tudi.

Končno sem z napeto ritko začela polzeti navzdol preko njegovega trebuha in se ustavila tik nad vrhom čvrstega korenjaka. Čutila sem njegovo debelo glavico, kako se sili k moji vlažni lepotički, a nalašč še nisem sedla nanj. Dražila sem ga do skrajne točke, nato pa v nekem trenutku vendarle zabila z boki navzdol in se nasadila na veliko batino. Užitka, ki je preplavil moje telo, ne znam opisati, vsekakor pa bi si česa takšnega želela prav vsak dan. Nabijala sem se nanj, kot bi mi bilo zadnjič v življenju, on pa je grabil za moji poskakujoči joški in me gledal naravnost v oči. Zagrozil mi je, da me lahko njegov orgazem ubije, saj verjetno ne bo prav dolgo zdržal v takšnem ritmu, sem ga pa k sreči prehitela s še hitrejšim in se nemočno zvila v njegovem objemu, ki je segal vse do prepotenih ritnic, ki so končno obmirovale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.