Magazin
166 ogledov

Seks na prvem zmenku? Nikar!

parček, zmenek, ljubezen Žurnal24 main
Veliko ljudi se sprašuje, kdaj je čas za prvi poljub in kdaj za prvi seks. S slednjim nikakor ne pokvarite prvega zmenka.

Seks na prvem zmenku povzroča preglavice predvsem ženskam, še posebej, če jim je moški zares všeč. Toda pomembno je vedeti, da moški ženske, ki se ji prepusti že na prvem zmenku, ne vidi kot resne partnerice. Zakaj?

Ženska naj se spoštuje

"Nikoli se ne bi zapletel v resno razmerje z žensko, s katero sem spal že na prvem zmenku. Zakaj bi se moški trudil, če pa je že na prvem zmenku dobil vse?" je za revijo Marie Claire povedal bralec Rich. Tako meni večina moških, ki pravijo, da seks na prvem zmenku ubije ves čar. "Seks na prvem zmenku daje vtis, da se ženska ne spoštuje dovolj. Njena intimnost je nekaj, kar si mora moški pridobiti," je prepričan Rich.

Zaključita ga s poljubom

Tudi ženske si želijo razčistiti, ali gre na prvem zmenku "zares" ali pa zgolj za prijateljsko srečanje. Čeprav si večina moških želi žensko spraviti čim prej v posteljo, naj bo prvi zmenek priložnost za pobližje spoznavanje, zaključi pa naj se v znamenju "stare šole" – poljubom. Če vam je zares všeč in vi njemu, bo vajino razmerje hitro napredovalo, obenem pa vas ne bo imel le za avanturo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.