Magazin
75 ogledov

Seks na pultu

seks Shutterstock
S Petrom sva bila na vrsti za pospravljanje kuhinje po napornem delovnem dnevu.

Hitela sem in s pulta pospravljala razne reči, nato pa sem se lotila še loščenja. Nasmejala sem se Petrovi pripombi, da se moja zadnjica zapeljivo trese kot najslastnejši puding. Nisem bila zadovoljna z njo. Menila sem, da imam preveliko, a Peter se s to ugotovitvijo ni strinjal. Dejal je, da imam za njegov okus popolno ritko. Misel na utrujajoče delo je počasi bledela in nenadoma sem se zalotila, kako premišljujem o svojem sodelavcu na drugačen način. Predstavljala sem si ga oblečenega le v bel predpasnik in nato še sebe, kako mu z roko sežem pod njega in se poigram z njegovim premoženjem.

Ugriznila sem se v ustnico, da bi se prebudila, in v naslednjem trenutku tako skočila, da bi kmalu pristala na pultu. »Kaj pa tuhtaš, mačka?« sem zaslišala za seboj. Peter je stal čisto za mojim hrbtom, in čeprav se me ni dotikal, se mi je zdelo, da čutim njegove pohotne poglede. Želela sem si, da bi bili pravi. Da bi me preplavile njegove roke, me slekle iz delovne obleke in pretipale vsak košček mojega telesa.

Nenadoma sem hrepenela po njem, po njegovih dotikih, bolj kot bi si lahko želela. Kot bi mi bral misli, se je še nekoliko bolj približal. Z rokami sem nenadzorovano premetavala reči po pultu, kar je opazil. Videl je, da me je zmedel, in sklenil, da je čas za akcijo. »Uhh, kako bi te!« Prijel me je za boke in se z mednožjem naslonil na mojo zadnjico. »Kaj še čakaš?« sem dejala in presenetila še samo sebe. Tik ob ušesu sem zaslišala njegov glasen vzdih. Bil je presenečen in še kako srečen, da se mu to dogaja. Njegovi prsti so se začeli vzpenjati in kmalu mi je z dlanmi prekril velike prsi.

»Ogromne joške imaš, bejba!«

To je držalo kot pribito in tudi te so se mi zdele prevelike. Seveda se s tem ne strinjajo fantje, ki gledajo za menoj. Vsi po vrsti vzdihujejo ob pogledu na moj dekolte, še posebej poleti, ko ga ponosno razkazujem. Takrat se jih ne sramujem. Peter je grabil za moji meloni in me začel poljubljati po vratu. Prisegla bi, da čutim njegovega korenjaka, kako sili v moje bedro. Z roko sem segla nazaj in se prepričala, da se ne motim. Imel je trdega in velikega kot kol. Grabila sem okoli njega, kolikor sem zaradi hlač pač mogla, in mu poskušala odpeti zadrgo. Ni mi šlo najbolje od rok, zato je to storil sam. Strast, ki je preplavila moje telo, mi je zameglila um. Če bi eno uro prej ali pa kasneje prejela takšno ponudbo, bi znorela in odvihrala domov. Tako pa se je vse skupaj nekako poklopilo, seks sem pogrešala že dolga dva meseca in dobesedno sem umirala v želji, da se dam dol.

Peter je moje krilo že nabiral pod prsti in čutila sem hlad na svoji goli koži, ko me je odkril vse do zadnjice. Mečkala sem njegovega tiča v roki in se z njegovim vrhom božala med nogami. Bila sem potrebna kot že dolgo ne in mu nastavljala svojo pohotno zadnjico, kot da bi mi šlo za življenje.

Čutila sem, kako me grabi za ritnici in me nastavlja po svojem okusu, medtem pa se z rokami lovila po pultu. Gole prsi sem pritisnila ob hladno kovinsko površino in zdelo se mi je, da mi bo razneslo občutljive bradavičke. Ko je vstopil vame s tistim ogromnim tičem, mi je za nekaj trenutkov vzelo sapo. Neusmiljeno se je začel zabijati vame, me rinil navzgor po pultu in hropel, kako mu prija v moji žgoči muci. Stala sem na iztegnjenih prstih, da bi ostala v najboljšem položaju, on pa me je držal za stegna in si jemal, kar mu je bilo ponujeno. Jemal si me je močno, se z vso silo zabijal vame in po nekaj zares fenomenalnih minutah izlil svoje vrelo seme po mojih ritnicah in stegnih ter me brez sape in potešeno pustil loviti zrak na pultu, ki ga je bilo treba znova zloščiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.