Magazin
1489 ogledov

Seks na sto in en način

null Žurnal24 main
Tako kot vsako leto smo z družbo tudi tokrat pripravili piknik takoj, ko so temperature prilezle v območje, ki vsaj malce spominja na poletje.

Prijatelj ima doma za hišo velik vrt, sredi katerega stoji zidan kamin, iz njega pa ob piknikih nenormalno lepo zadiši. Čevapčiči, pleskavice, ražnjiči, kračke, klobase in še in še.

Prijateljica, za katero sem upal, da bo kmalu postala kaj več kot le to, je prišla k meni in me vprašala, kaj si želim na krožnik. Kot blisk sem odgovoril, da mešano na žaru, prav tako, kot imam rad mešan seks.

Ne vem. ali se ji je moj odgovor zdel smešen, a prijatelji so se pošteno nasmejali. Kasneje je sedla k meni in me vprašala, ali sem mislil resno. Še preden sem se spomnil, kaj me sprašuje, je omenila seks. Nasmehnil sem se in dejal, da sem se šalil, ona pa, da ji je žal, če sem se res, saj je mislila, da je srečala človeka, ki ima rad seks na sto načinov.

Polovica čevapčiča mi je ostala v roki in nikakor nisem mogel več misliti na hrano. Irena je vstala in odšla po pivo, jaz pa sem polnih ust gledal v njeno zadnjico, kako se elegantno pozibava in kako ritnici veselo treta druga ob drugo in se mi režita v obraz. "Cepec! Lahko bi naju spoznal še danes, naju lizal, objemal in stiskal svojega potrebneža k nama."

Res sem bil cepec in bilo mi je žal, da se nisem odzval drugače. Obljubil sem si, da bo drugače, ko se vrne nazaj z mrzlo pločevinko piva. Bila je tako dobra, da mi jo je odprla in se tako močno sklonila naprej, da sem pomislil na to, da bi ujel njeni meloni, ki sta ji želeli izskočiti iz majice. Takoj je prebrala moje umazane misli in dejala, da je mogoče še kaj upanja zame. Namrščil sem čelo, ona pa je takoj dodala, da je vesela, ker ne jem čebule. Končno sem bil prepričan in samozavest mi je želela skočiti iz prsi. Hrano sem takoj postavil na stran in se ukvarjal le še z njo.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Bilo je pošteno vroče in mrzlo pivo se nama je še kako prileglo, vplivalo pa je tudi na to, da sva postajala vse bolj svobodomiselna, in v duhu te dobre volje končala v hiši. Prijatelja sem prosil, naj nikogar ne spusti v hišo, on pa mi je le namignil in pokazal navzgor obrnjen palec. Šla sva kar v njegovo sobo in obleke so v trenutku poletele v zrak. Prvič sem videl njeni povsem goli joški in bil nad njima tako očaran, da sem takoj planil nadnju s svojimi rokami. Videti je bila zadovoljna nad mojo reakcijo in mi jih še bolj potisnila v roke.

Čutil sem na dlaneh, kako ji nabrekajo bradavičke, kako zelo pohotna postaja in kako močno si želi mojega tička. To je pokazala tudi s svojo desnico, ki se je takoj znašla med mojimi nogami in se izgubila povsem pod jajčki, ki so želela zlesti v trebušno votlino od vsega vzburjenja. Stal mi je kot zmešan in zdel se mi je večji kot kdajkoli. Upal sem, da se bo dovolj velik zdel njej. To je bilo edino pomembno.

Njeno mrmranje se mi je zdelo kot odgovor na moje vprašanje. Nenadoma je njena košata griva, polna drobnih kodrov, izginila pod menoj. Želel sem ji slediti s pogledom, a je že prej s svojimi vrelimi ustnicami v objem ujela mojega korenjaka, kar mi je v hipu zaprlo oči. V glavi se mi je zavrtelo in z roko sem za seboj iskal oporo. Ni je bilo, zato sem padel na hrbet prek cele postelje, ona pa s svojimi usti še enkrat na mojega tiča. Sesala in ljubkovala ga je s tako vnemo, da sem ji odkrito napovedal prezgodnji prihod, a očitno je bilo, da se s tem ne misli obremenjevati. Celo še bolj vneto je hitela goltati debelega korenjaka in mislim, da ji ga niti sam ne bi porinil tako globoko v grlo, kot si ga je sama.

Bilo je več kot dovolj in čeprav sem ves čas mislil le na njeno češpljo, katere še nisem videl, mi je prišlo močneje kot iz gasilske cevi. Prvi strel je končal v njenem žrelu, nato pa je tiča potegnila iz ust in predenj nastavila svoj obraz ter zamižala. Vrela sperma je brizgala po njenih licih, nosu, čelu in laseh, ustnice pa so ji ves čas risale nasmešek na obraz. Bila je presrečna, jaz pa kot paraliziran, medtem ko je še dodatno drgnila korenjaka skozi stisnjeno pest, da je ujela prav vsako kapljico, ki je brizgnila iz njega. "No, potem sem pa jaz na vrsti," je smeje dejala in si brisala obraz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.