Magazin
165 ogledov

Seks nad oblaki

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Moja zadnja ljubezen se je dobesedno začela in končala med oblaki. Letela sem proti ZDA in se na letalu zaklepetala s prijaznim moškim, ki sem ga spoznala na letališču.

Bil je Američan, a moja angleščina je bila dovolj dobra, da sva se brez težav sporazumevala. Nekaj dni pred tem sem podpisala profesionalno pogodbo kot model s priznano modno agencijo v New Yorku, kamor sem bila tudi namenjena. Vse sem imela že urejeno, prevoz z letališča, čakalo me je stanovanje in prav res sem se že veselila bivanja v tem ogromnem mestu.

S Stevom sva si izmenjala telefonske številke in obljubil mi je, da mi bo v naslednjih dneh razkazal nekaj znamenitosti. Bala sem se le, da ne bom imela časa. Vse je bilo popolno, delodajalec me je lepo sprejel in nad stanovanjem sem bila navdušena.

Proti večeru, po dolgem in napornem dnevu pa se me je vendarle polotila neka otožnost. Mislila sem na Steva, in kot bi me začutil, me je kmalu poklical na mobilni telefon. Bila sem vzhičena, saj me je sprva povprašal po počutju, nato pa se ponudil, da me pelje na krajši večerni obhod, na kakšno pijačo in me pripelje nazaj.

Imela sva se odlično, življenje tam poteka povsem drugače kot pri nas doma in ko me je želel odpeljati domov, si tega preprosto še nisem želela. To je seveda opazil in me povabil k sebi, da bi videla, kje živi. Z veseljem sem se odzvala vabilu in se čudila nad njegovim stanovanjem v oblakih.

Živel je tako visoko, da občasno v okno prileti celo Superman, je dejal. Seveda se je šalil in me do solz nasmejal. Počutila sem se povsem domače in zdelo se mi je, da ga poznam že celo večnost. Tudi ko sva zaplesala na mirno skladbo in je dlan položil nekoliko prenizko pod moj hrbet, me ni motilo. Glavo sem mu naslonila na ramo in sanjarila o vsem lepem, kar se mi dogaja.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Povsem sem spregledala najin prvi poljub, saj je bil tako spontan in naraven, naprej pa se je vse skupaj odvijalo, kot bi nekdo spisal scenarij. Stoje sva si privoščila pravo predigro, njegove roke so zašle pod mojo obleko, jaz pa sem se vse bolj stiskala k njemu, da bi začutila njegovega korenjaka.

Tega sem še kako čutila v njegovi razkošni postelji, ko je legel name in mi ga sprva samo naslonil na več kot pripravljeno češpljico. Bil je izjemno atletsko grajen in pogled nanj mi je jemal sapo. Želela sem si ga bolj kot kogarkoli, kdajkoli in ko se je vendarle odločil s svojim korenjakom zapluti v pravo smer, sem od samega veselja začela vzklikati, da ga ljubim.

Prvikrat sem se ljubila s tujcem in to je v meni prebudilo prav posebne občutke. V tistem hipu sem bila odločena, da domov ne grem več, da se bom poročila s Stevom in imela z njim krasno življenje visoko med oblaki.

Med oblaki sem letela tudi, ko sem jezdila na njegovem ponosu, ga grabila za poraščene prsi in iskala pravi izraz v angleščini, da bi z njim opisala mega orgazem, ki je začel objemati moje telo. Prav verjetno je, da sem izustila marsikatero neumnost, a sem jo hitro pozabila, saj sem nedolgo zatem z rokama naslonjena na okensko polico opazovala morje luči in se mu znova predala.

Tokrat me je prijel od zadaj, grabil za moje joške in vzdihoval za mojim vratom, kako seksi ženska sem. To mi je godilo in še z večjim užitkom sem mu nastavila svojo zadnjico, na katero se je naslanjal s svojim korenjakom. Desna roka je izginila z mojih prsi in pomagala  pohotnežu do vlažnega cveta, ki si je želel še.

Ljubila sva se do zgodnjih jutranjih ur in zaspala kar na tleh, na mehki preprogi, ogrnjena v rjuho. Uvod v moj manekenski posel v tujini je bil popoln, žal pa se je kasneje razpletlo povsem drugače, saj je bil Steve že poročen in živel povsem drugje. To stanovanje je imelo v najemu podjetje, v katerem je bil zaposlen in je v njem prebival le, kadar je bil na službeni poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.