Magazin
294 ogledov

Seks nasveti za moške z majhnimi penisi

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Skoraj vsak moški se je že kdaj vprašal, ali ima dovolj veliko orodje, zdaj pa je še ena raziskava potrdila, da imajo ženske raje manjše in debelejše kot daljše in tanjše.

Že od majhnih nog si moški merijo svoje penise, pa čeprav tega ne priznajo. Vedno upajo, da bodo lahko našteli čim več centimetrov, a kot kaže, ženskam to ni tako pomembno. Kot so pokazali rezultati raziskave, ki jo je naredila ženska revija Jolie, so predstavnicam nežnejšega spola ljubši manjši in debelejši in ne daljši in tanjši. Poleg tega so strokovnjaki za seks dodali, da so v vagini najobčutljivejši prvi centimetri, zato lahko točko G doseže tudi krajši penis. Torej lahko še enkrat potrdimo, da je tehnika res pomembnejša od velikosti.

Nemška spletna stran Bild.de je ob tem lastnikom manjšega orodja podala nekaj koristnih nasvetov, s katerimi lahko še izboljšajo svojo posteljno tehniko:

Po pasje. Tako bo lažje dosegel G točko, poleg tega mu ta položaj daje občutek, da je on glavni. Pravi orgazem je zagotovljen pri obeh!

Sfinga. Ženska naj se uleže na trebuh, se nasloni na komolce, noge pa da narazen tako, da ima kolena v višini bokov. Partner naj se nežno uleže nanjo in se z rokami upre med njo. Na ta način bo lahko prodrl globoko vanjo, zato bo orgazem zagotovljen za oba.

Delfin. Ženska naj se uleže na hrbet in dvigne boke v nekakšen most, ramena pa naj ostanejo na podlagi. Partner naj poklekne med njene noge in jo zgrabi za boke ter prodre vanjo.

Kraljica sveta. Ta položaj je namenjen ženskam, a brez dvoma prinaša užitek tudi moškemu. Najbolje je, če pri tem uporabite stol; moški naj se usede nanj, ženska pa na partnerja, tako da mu kaže hrbet. Noge naj skrčeno upre na stol za seboj, roke pa stegne nazaj k partnerju, ki naj jo drži za oporo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.