Magazin
749 ogledov

Seks ob potoku

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Z drago sva se odločila dan preživeti nekje v naravi. Vedela je za zanimivo pot, ki vodi mimo gozda in je na samem.

S seboj nisva jemala dosti, le nahrbtnik z nekaj sendviči, pijačo in odejo, na katero bi sedla. Zgodilo pa se je, da sva prišla do čudovitega in bistrega potoka, ki je kar vabil k sebi.

Dan je bil vroč in namakanje nog v dokaj hladni vodi je privedlo do tega, da sva si zaželela vanjo potopiti celo telo. Ker s seboj nisva imela kopalk, sem predlagal kopanje brez. Sprva ji to ni bilo najbolj všeč, ker je dokaj sramežljiva, ko pa sem se slekel jaz in brez sramu pokazal svoje premoženje, se je opogumila in se začela slačiti še sama. Saj ne, da je še ne bi videl, vendar tam sredi narave je bilo vse skupaj povsem drugače. Videti je bila naravnost čudovita, ko je vendarle nekoliko sramežljivo stala pred menoj in si zakrivala prsi ter mednožje. Nekoliko sem ji vse skupaj olajšal in se sklenil spopasti z mrzlim potokom.

Počasi sem lezel vanj, korak za korakom in pri tem vabil vanj še njo. Nekako mi je uspelo prilesti do sredine, voda pa mi je segala skoraj do prsi. Tudi ona je počasi zakorakala proti meni in sprva kar precej hitro, da bi čim prej skrila svojo mucko pod gladino. Ko ji je to uspelo, se je z rokama začela loviti nad gladino, pri tem pa odkrila svoji ljubki joškici z noro nabreklima bradavičkama. Pognal sem se proti njej in jo objel. Kriknila je v strahu, da jo bom potopil pod vodo, a to ni bil moj namen. Raje sem ji z ustnicami ogrel premraženi bradavički, česar se ni prav nič branila. Živčno je pogledovala naokoli, a je tudi sama vedela, da skorajda ni možnosti, da bi naju kdo zalotil. Moje dlani so počasi polzele po njenem usločenem hrbtu ter končno pristale na napetih ritnicah.

Močno ju je stiskala skupaj od mraza in vse skupaj se mi je zdelo naravnost popolno. Sprva je menila, da se nisva odločila ravno za najboljšo potezo, ko pa se je nekoliko ogrela in sprostila, je postalo precej prijetno. Tudi njena roka je izginila v vodi in kmalu sem jo lahko začutil na svojem korenjaku, ki je tako kot vedno že pridno stal pokonci. Zaradi tega ji je šlo na smeh, saj resnično nikoli ni potrebovala dosti, da bi ga spravila pokonci.

Poljubljala sva se in lovila ravnotežje, sam pa sem s prsti zašel med njene noge in jo z božanjem mehke mucke pripravil do tega, da me je začela nagovarjati, naj greva ven na toplo. Legla sva na odejo in se premražena stisnila skupaj. Najine noge so se prepletle, vrh korenjaka sem začutil njeno mucko, z roko na njeni ritki pa poizkušal nekako priti bližje.

Drgnila se je obme in čutil sem, kako postaja vse bolj navlažena, pa ne od potoka, pač pa od pohote, ki je čedalje bolj prevzemala njeno telo. Zasanjano me je pogledala v oči, nato pa z desnico segla med noge, prijela za mojega korenjaka in si ga namestila pod češpljico, v katero je hip za tem počasi začel izginjati moj trdi potrebnež. Ležal sem povsem pri miru, tako da je vse skupaj počela ona. To se mi je zdelo neznansko seksi, saj se je vsa pohotna natikala na mojega korenjaka, pri tem pa zapeljivo ječala tik za mojim ušesom. Njeni ritnici sta se enakomerno krčili, jaz pa sem roko prestavljal od njih do joškic, s katerimi sem se vedno tako zelo rad ukvarjal. Ptice so žvrgolele okoli naju, potok je žuborel, midva pa sva s sladkim ječanjem vodila drug drugega po poti užitka do sladkega orgazma. Združena sva ostala tudi po tem, ko je najini telesi oblil val zadovoljstva, in se še naprej ljubkovala, božala in hrepenela po novi podobni izkušnji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.