Magazin
110 ogledov

Seks pred kamero

52-letnica bo od obtoženca zahtevala odškodnino. Kakšno, še ne ve, znesek pa bo Žurnal24 main
Resno sva se pogovorili in se odločili, da sprejmeva ponudbo za seks pred kamero.

Torek

12:00

Obljubljeno je, tudi po pogodbi, da se film ne bo znašel v Sloveniji. Sicer pa je meni povsem vseeno. Sprva sva želeli nastopati sami, a je Dieter dejal, da bova morali podreti tudi kakega fanta, da nama bi dobro plačali. Ko sva slišali, koliko denarja lahko pade za nekaj ur posnetkov, se nama je zavrtelo v glavi.

14:15

Odhajamo na prizorišče snemanja. Pošteno sem nervozna, ne vem, če mi bo šlo. Čeprav gremo samo pogledat, mi je zelo slabo

21:20

To pa je bilo nekaj posebnega! V veliki stari hiši imajo prav vse sobe opremljene za snemanje. Vse polno kamer in luči, prostori pa so urejeni vsak po svoje. V eni izmed sob, ki je bila prirejena v delavnico, so ravno snemali, ko smo

 

šli mimo. Blondinka z umetnim oprsjem ga je vlekla grdemu tipu, ki je imel med nogami ogromno batino. Verjetno je zato tudi dobil vlogo. Nisem si mislila, da en navaden pornič dela toliko ljudi. Teh se je trlo za kamerami in po hodniku. Vsak je skrbel za nekaj. Tam je bila celo ena punca, ki je zadolžena samo za dviganje uplahnjenih tičev. Se pravi, ko je imela igralka suho in je tipu padlo dol, je stopila na sceno, brez kamer seveda in s svojimi usti poskrbela, da se je zadeva spet dvignila pokonci. Tudi puncam so mazale muce, da so bile dovolj mastne za nemoteno obdelavo. Vse skupaj je bilo videti kot delovišče in ne ''Kurbenhaus'', kot sem si predstavljala snemanje doma.

 

Zmenili smo se, da razmisliva pri sebi in se odločiva, če bi nama šlo. Bili sva jim všeč, morali pa sva se tudi sleči, da je vodja pogledal najine atribute, sicer ne bi imeli kaj iskati tam. Še posebej je bil navdušen nad mojo ritko, ki jo je pošteno pretipal in me celo prijel za tamalo.

Niti trznila nisem, saj sem bila kot ohromljena. Dodal je še, da je zaželeno, naj imava popolnoma gladki muci in se oglasiva, ko bova pripravljeni. Vsi so se nama prijazno nasmihali, kot bi naju že dolgo poznali. Še posebej dva fanta, ki sta verjetno čakala na sveže meso.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.