Magazin
2625 ogledov

Seks s poročenim moškim

seks Shutterstock
Spanje ni bila opcija. Ležala sem na boku in opazovala njegovo lepo grajeno telo. Bila sva gola in le tu in tam pokrita s satenasto rjuho, ki jo je bilo tako lepo čutiti na goli koži.

Z nohti sem nežno vlekla po njegovem hrbtu in tuhtala, ali resnično spi. Njegovo dihanje je bilo plitvo, premaknil pa se ni niti za milimeter. Bila sem vesela, da mi ga je uspelo prepričati, naj prespi pri meni. Že nekaj časa sem se trudila, a se je še vedno vračal k svoji nespoštljivi ženski. Ni ga ljubila, ampak ji je bilo mar le za njegovo denarnico in dober avto. Z menoj je bilo drugače.

Zaljubila sem se vanj že prvič, ko sva se spoznala. Od tistega trenutka dalje sem se trudila, da bi ga zapeljala, in prejšnji večer mi je končno uspelo. Preživela sva čudovito noč, a po vsem tem kar nisem mogla zaspati. Bala sem se, da bi se zjutraj zbudila sama. Za trenutek sem opazila, da mu je kotiček ust raztegnilo v nasmešek in leno se je pretegnil. Legel je na hrbet in se zazrl v moje modre oči. Slonela sem nad njim in mu brez sramu kazala svoje jedre prsi.

Lasje so mi padali nanj, potem pa sem se sklonila po poljub. Dojki sta pristali v njegovih rokah, moja desnica pa je izginila pod rjuho naravnost k njegovemu ponosu. Tako prijetno ga je bilo božati in opazovati, kako raste in postaja vse trdnejši. Njegova desnica se je spustila po mojem hrbtu vse do zadnjice in se tam ustavila. Božal me je po ritnicah in me nežno vlekel k sebi. Nogo sem zavihtela preko njega in satenasta rjuha je spolzela navzdol po mojem telesu. Poljubljala sem ga na prsi, mu grizljala bradavički, z roko pa še vedno mečkala vse večjega korenjaka.

Z njegovim vrhom sem drgnila ob mojo presneto potrebno mucko, se zibala v bokih nad njim in se predajala strasti, ki je znova prevzemala oblast nad mojim telesom. Krepko se je oklepal moje zadnjice, jaz pa sem se z vročo in vlažno muco spuščala na njegovega junaka. Božansko ga je bilo čutiti, ko je prodiral vame in polnil moj pohoten cvet. Vzela sem si še en poljub, se poigrala z njegovim jezikom, pri tem pa sedla na korenjaka povsem do dna.

Najini telesi je stresalo od ugodja in ko sva se prelevila v eno, sva vedela, da bova tokrat precej dlje iskala sladek cilj kot prvič, ko sva polna strasti padla v veliko posteljo. Zamenjala sva vlogi in zdaj sem jaz ležala pod njim. Moje noge so poplesavale visoko v zraku, ko se mi je on zabijal mednje. Ječala sem brez sramu in ga rotila, naj me dobro obdela. Dvignil se je visoko nadme in se le zabijal s svojim velikim tičem vame. Pogleda sta nama uhajala tja dol, moj obraz je prekril širok nasmešek, on pa je bil videti povsem predan le enemu cilju. Želel si me je gledati, kako prihajam. Kako se zvijam od ugodja pred njim in ječim, da je najboljši, največji in kako zelo si ga želim še.

Vseeno pa sem se mu izmuznila in legla na trebuh. S prsti sem se zarila v rjuho pod seboj, se oprla na kolena in svojo zadnjico pohotno napela pred njega. Objel je napeto ritko, se ji približal z ustnicami in me poljubljal po hlebčkih, nato pa še po češpljici, ki je silila k njemu.

Končno se je naslonil nanjo s svojim zavidljivo velikim udom in jo znova napolnil do zadnjega centimetra. Kriknila sem v vzglavnik, ki je zadušil moj glas, z zadnjico pa sunila nazaj proti njemu. Obstal je in dovolil, da se mu sama nabijam na velikega tiča. To sem počela vse hitreje in se odbijala od njega, potem pa me je grobo zagrabil za boke in prevzel pobudo. S silovitimi naleti od zadaj je sprožal moje krike, ki so vsi po vrsti končali zadušeni v vzglavniku, le tisti zadnji, najdaljši, pa je bil izpuščen mimo.

Bilo je tako lepo, kot bi vse skupaj samo sanjala. Obležal je na meni, zadihan in razbijajočega srca, ter mi obljubil, da se k njej ne bo več vrnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.