Magazin
442 ogledov

Seks s prijateljičinim fantom

Žurnal24 main
Ljubezen je lahko slepa in moja prijateljica Maja je dokaz za to. Na videz srečno zaljubljena je v zvezde kovala svojega Tomaža in zatrjevala, da nikoli več ne bo imela drugega, potem pa ...

Bili sva v Strunjanu, pa ne na dopustu, ampak kar tako, malo za šalo. Na pijači v sproščenem vzdušju sva želeli malce poklepetati in pogledati za kakšnim seksi fantom. In sva gledali. Prišel je mimo kot strela z jasnega. Temnolas, zagorele polti in izjemno postaven. Ko je v baru snel očala z nosu, so proti nama pogledale njegove sinjemodre oči. Bila sem v nebesih, Maja pa ...

© iStockphoto

 
Joj, joj, joj, Maja pa je bila na novo zaljubljena. Ni minila niti minuta, ko sva na mizo že dobili pijačo na njegov račun. Maja, ki je bila tisti dan nenavadno pogumna, je naročila natakarju, naj ga povabi za najino mizo, in kmalu smo bili njo trije. Spoznali smo se, Maja pa niti za hip ni odmaknila pogleda z njega. Fant je bil izjemno samozavesten, kar mi je pri moških všeč, in tudi imel je biti na kaj ponosen, saj je bil lepotec, kot ga le stežka najdeš. Zelo prijeten pogovor se je prelevil v sproščeno kramljanje, smeh in na koncu sprehod ob obali. Zvečer sta bila z Majo že najboljša prijatelja na svetu. Opazila sem, kako jo ves čas otipava, po drugi strani pa gleda moje obline in mi mežika. Zdelo se mi je, da si želi obeh, čeprav nisem bila prepričana, da bo Maja sploh šla do konca, kajti ona je dekle, ki se drži svojih nazorov in ima le enega fanta. Toda tisti dan je bil zares nekaj posebnega. V daljavi sončni zahod, tik pred menoj prijateljica, ki se liže s fantom, ki ga še pred nekaj urami sploh ni poznala, jaz pa kot obesek za njima na skali. Zopet je pogledal proti meni in se mi nasmehnil. "Prasec," sem pomislila in se obrnila proč.

Upala sem, da se Maja ni zaljubila vanj in bi zaradi tega pustila svojega zares v redu fanta. Kar slabo mi je postalo, ko sem opazila, da ga drži med nogama in se glasno smeji. Torej je bilo že dovolj daleč, da odideta do konca, in bila sem zares odveč. Vstala sem in se sprehodila do parka pod borovci, kjer sem sedla na klop in razmišljala o tem, kaj bo Maja storila doma. Njen fant je bil zares v redu, ona pa se je prepustila na plaži neznancu, ki bi lahko bil moj. Ja, bila sem ljubosumna!
Zakaj bi ona morala imeti dva, jaz pa biti sama? Ko sva se vračali v Ljubljano, mi je v avtomobilu pravila, kako noro je bilo. Ko sem odšla, sta se bojda zleknila pod zid, ob katerem smo hodili, in šla čisto do konca. Vreščala je kot zmešana najstnica, kako ji je dobro polizal češpljo in da česa takšnega še ni doživela. Celo v usta ga je vzela, čeprav je vedno zatrdno prisegala, da česa takšnega ne bo storila nikoli. Precej zanimivo se ji je zdelo, kako mu je prihajalo tik ob njenem obrazu in je le malo manjkalo, da bi dobila porcijo naravnost v usta. Zadnji trenutek se mu je izmaknila in ušla popolni packariji.


© iStockphoto

 
Kasneje je sedla nanj in si privoščila pošten obrok njegovega tiča, ki je neumorno stal pokonci in ji nudil strastne minute užitka. Niti za hip ni omenila, da ji je žal za svojega fanta, ki jo je čakal doma.

Čez nekaj dni smo bili zmenjeni pri meni doma na kavici. Tomaž, njen fant, je prišel prej, saj je imela Maja še nekaj opravkov na banki, kjer pa je bila gneča. Nisem izgubljala časa in sem presenetila Tomaža s seksi, vročimi hlačkami in modrčkom. Videti je bil zadovoljen z videnim, zato sem nadaljevala svojo igro. Še prej pa sem zaklenila vrata, če bi Maja preskočila vrsto na banki.

Sedla sem na kavč poleg njega in ga podražila, ali mu je kaj nerodno. Sledil je šok. Nagnil se je k meni, me poljubil, nato pa takoj roko položil na moje golo stegno. Čutila sem, da je močno potreben, saj je kar vztrepetal ob vsakem mojem dotiku. Že kar nekaj časa nisem bila z nobenim, zato sem si želela marsičesa in bila še prav posebej pohotna. Z našobljenimi ustnicami sem krenila nad njegovega korenjaka, ki podobnih reči od Maje ni bil vajen. Bil je navdušen in to tudi glasno priznal. Tudi jaz sem bila navdušena nad bogastvom v njegovih hlačah, ki kar ni prenehalo rasti. Omenil je, da morda ni ravno najbolj prav, kar počneva, saj se je bal, da bom Maji zaupala, kaj sva počela. Pomirila sem ga, da mi niti na pamet ne pade, ko pa je še enkrat izrazil svojo skrb, sem mu dejala, naj se ne obremenjuje, ker ima tudi sama kakšen greh za seboj. Zanimivo, da naprej ni več spraševal, a gotovo je bilo za to krivo moje sesanje nabreklega lepotca, ki je začel tudi sam riniti proti meni. Na hitro sva se vrgla v posteljo, bil je na meni, ob meni, na koncu pa tudi za menoj, kar mi je bilo še posebej všeč. Najbolj pa sem uživala, ko sem videla, da moj mobilnik utripa, saj je klicala Maja, ker ni mogla pozvoniti pri vhodu. Zvonec sem izklopila, tik preden sem se vrnila k Tomažu.

Maja je torej zvonila in klicarila, medtem ko je njenemu fantu prihajalo po mojem hrbtu.

Božansko!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.