Magazin
273 ogledov

Seks, slasten kot čokolada

seks, erotika Žurnal24 main
Sedela je v lokalu tri mize stran od mene in vneto tipkala na svoj notebook. Niti za hipec ni umaknila pogleda z zaslona, celo takrat ne, ko ji je natakar prinesel belo kavo.

Opazoval sem jo, saj je bila zelo lepa ženska. Na prvi pogled preprosta, a že po nekaj sekundah je bilo jasno, da gre za naravno lepotico. Naslonil sem brado na dlan in zasanjano zrl proti njej. Nisem pa pričakoval, da bo nenadoma pogledala proti meni. Kot bi vedela, da jo opazujem je oči usmerila naravnost proti meni in se mi prijazno nasmehnila. Srce mi je skočilo v grlo in prav počasi sem pogled usmeril proti svoji mizi, s katere sem dvignil skodelico. Nato sva se srečevala vsak dan, ob isti uri, na podoben način. Kmalu sva se že pozdravljala, končno skupaj sedla za isto mizo, a le takrat, kadar ni pisala.

Bila je pisateljica in je pisala zgodbice za majhne otroke. Vseeno pa mi je posvečala kar nekaj časa, nato sem ga neko popoldne še jaz njej in ji šel na dom popravit hišni računalnik. Obisk se je zavlekel v sproščen pogovor, ki je prešel v fazo velikega zaupanja in reči, ki se jih ne govori neznancu, zvečer pa sva se prvič poljubila. Bilo je kot bi poljubil lepo vilo iz ene izmed njenih pravljic. Tako lepo je dišala, da se še danes jasno spominjam njenega nežno sladkega vonja. Odmaknila je ustnice z mojih, se mi zazrla v oči in mi dejala, da me ljubi. Tudi jaz sem čutil enako. Sicer že prvi dan, kajti fantje se precej hitro zaljubimo, a tisti občutki takrat pri njej doma so bili zares izjemni. Pisala sva svojo pravljico in kljub temu, da me je opozorila kako zelo težko je živeti z njo, saj cele noči piše in se mi ne bi posvečala, sem tvegal. Enostavno prelepo je bilo biti v njenem objemu, v objemu njenih sočnih ustnic, ki so nosile le vonj po jagodah in sesale moje.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Bila je nežno, pozitivno in vedno nasmejano bitje. Ob njej sem bil končno srečen in sproščen, v postelji pa tako zadovoljen kot še nikoli. Nikamor se ji ni mudilo in to mi je bilo všeč. Nazadnje sem hodil s punco, ki me je zvečer pohotno naskočila in tako zelo obdelala, da mi je prišlo po nekaj minutah. Potem je bilo seveda vsega konec, saj se mi ni več ljubilo. Pri moji čudoviti pisateljici pa sem se počutil kot najbolj slasten in zadnji košček čokolade, ki ga gledaš, počasi ližeš in sesaš, da bi le še trajalo čim dlje. Prav to je počela z mojim onejem, ki je boleče trdo stal ves ta čas in kazal, kako lepo velik lahko postane, če je deležen prave oskrbe. Seksala sva večinoma podnevi, saj je ponoči ves čas tipkala. Rekla je, da je takrat najbolj ustvarjalna. Včasih samo piše zapiske, ki jih potem ureja zjutraj ob kavi. Spraševal sem se ali sploh kdaj spi.

Le enkrat sem jo videl spati, ko je po konkretnem seksu, kakršnega nisem doživel še z nobeno, zaspala na meni. Še vedno je sedela na mojem korenjaku, ko je zadremala in nato vmes še nekajkrat nemirno premaknila zadnjico. Nežno sem jo potisnil s sebe na bok tako, da mi je kazala lepi ritnici, takrat pa mi je zasanjano dejala, naj jo pogrejem od zadaj. Stisnil sem se k njej, ona pa je z roko segla med noge in poiskala mojega korenjaka, ter si ga potisnila pod muco. „Daj me. Še enkrat me daj, tako lepo počasi. Želim zaspati z njim.“ Kaj takšnega nisem doživel še nikoli in tudi kasneje ne, ostala pa prav tako nisva skupaj. Življenje z njo se je res izkazalo za težavno in ni nama preostalo drugega kot, da sva se prijateljsko razšla. Prijatelji pa se seveda obiskujejo in hodijo skupaj na pijačo, zato še vedno občasno pridem k njej in ji pomagam zaspati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.