Magazin
1538 ogledov

Seks v dežju

Žurnal24 main
Mečkala sva travico zadaj za našo hišo in navkljub temnim oblakom vztrajala pri vročih poljubih.

Njegove roke so bile ves čas, ali pod mojo majico, ali pa v spodnjicah, zato niti prve dežne kaplje niso pregnale strasti, ki se je naselila v naju. Bila sva tako dobro skrita nepovabljenim očem, da bi bila zares škoda, ko ne bi nadaljevala.

 

Zavihtela sem se nanj v svoji lahkotni oblekici, on pa je svoje dlani takoj potisnil pod njo in jih ustavil na moji zadnjici. Čutila sem njegovega korenjaka pod seboj in ga poiskala s svojo vse bolj potrebno češpljo ter sedla nanj. V njegovih rokah sem čutila željo po tem, da bi mu masirala korenjaka kar preko hlač in to tudi storila.

 

Deževalo je vse močneje, voda mi je curljala po čelu, midva pa sva se še bolj strastno poljubljala in bila tik pred tem, da umakneva nadležne spodnjice, ki so nama bile še edina ovira do raja. Želela sem si tega, a sem čakala, da bo prvi korak storil on. Še bolj zavzeto sem pričela drgniti z mojo malo pohotnico po njegovem tiču, ki mu je že prav nerodno tiščal ob hlače, nakar je končno prijel za rob mojih tangic in jih z eno potezo snel z riti.

 

erotika strast seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z rokama sem segla med noge, da bi mu odpela zadrgo, a mi je moral pomagati še sam, saj je bila zelo težavna. Pa še korenjak mu je tako močno napel hlače, da je bilo še težje. Dež je že močneje padal, in če ne drugega, sva vedela, da vsaj zagotovo nikogar ne bo tja. Odmislila sva mokroto in mislila le še na tisto med mojimi nogami. Z desnico sem posegla po njegovem stoječem korenjaku in si njegov vrh nastavila pod muco.

Z velikim zadovoljstvom sem sedla nanj in čutila sem kako se mi na obraz riše občutek sproščenosti. Nagnila sem se naprej k njemu in poskušala s svojo napeto ritko obnoreti zadevo pod seboj. Še kako dobro mi je šlo od rok, oziroma od ritke, on pa je svoje roke grel na mojih joških.

 

Žal je bilo tudi tam zaradi vlage kmalu mraz, a je zato še s toliko večjim užitkom opazoval nabrekli bradavički, kako rineta skozi premočeno majico. Tla so postajala blatna, jaz pa sem si želela ležati pod njim. Žal sva prekinila in stekla pod bližnji kozolec, kjer je bilo suho, a vseeno nisem legla na tla. Nadaljevala sva v stoje in sicer sem se naslonila na lesen steber, on pa je s svojim neumornim korenjakom rinil med moje noge. Pomagala sem mu s prsti in usmerjala tička v pravi položaj, a vse skupaj je bilo tako nerodno, da sva si morala izmisliti nekaj drugega.

 

Potrebna kakor sva oba bila, sva si izmislila sila nenavadno pozo, a vredno vsega truda. Sedla sem na leseno pregrado kozolca, z rokama objela tisto nad menoj in ritko potisnila na drugo stran. Tja je šel tudi moj potrebnež, ki je navdušeno vzkliknil, da tako lepega pogleda še v življenju ni imel. Njegove roke so pohotno zagrabile za moje boke in izkazalo se je, da se nahajam v ravno pravi višini. Z lahkoto je prišel vame od zadaj ter navdušeno komentiral, česar pri njem nisem bila vajena.

 

Držala sem se le še z eno roko, saj sem drugo spustila k svoji češplji, ki je bila potrebna dodatnih dotikov. Vrh sredinca se ni odmaknil od nabreklega ščegetavčka, ki je postajal še bolj občutljiv in ni minilo dosti časa, ko sem zadovoljna pričela vreščati, da mi bo prišlo.

 

Takrat je še močneje zabil svojega tiča vame in me krepko stiskal za boke ter nesramežljivo priznal, da ne zdrži več. Vroči pljuski na moji koži so bili nadvse prijetni, prav tako orgazem, ki je v tistem trenutku ogrel moje premraženo telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.