Magazin
217 ogledov

Seks v dnevni sobi

Seks, parček Žurnal24 main
Kje največkrat seksate? V postelji in spalnici? Zelo verjetno. In kateri prostor je drugi najljubši prostor za seks? V Britaniji je to dnevna soba.

Dnevna soba za velikokrat nočno dejanje? Zakaj pa ne! Na Otoku ugotavljajo, da je prav dnevna soba  vse bolj priljubljeno prizorišče seksa.

Postelja v spalnici je še vedno številka ena (mimogrede – s tem ni čisto nič narobe), vendar pa vse številnejši pari seksajo v dnevni sobi. Na kavču, na primer. Pa na naslanjaču, če je primerno visok in primerne oblike.

Požgana kolena
Tudi na preprogi radi, čeprav opozorilo ni odveč: če je groba in če sta, na primer, na kolenih (po pasje, kleče …), vam lahko požge kolena, na katerih se kmalu pojavijo hraste. Petina parov precej redno seksa v dnevni sobi. Delno tudi zato, ker se začnejo mečkati med gledanjem televizije in se jim potem ne ljubi do spalnice. Ali pa jih preveč pograbi želja, da bi se premaknili.

V kopalnici
Tretji najbolj priljubljen prostor je kopalnica, ki je lahko zelo seksi – zaradi ogledal, dišav, velike verjetnosti, da se bo zgodil pokončni, vertikalni seks. Za kopalnico je na vrsti njegova študijska (delovna) soba. Šele potem je na vrsti kuhinja, čeprav je kuhinjski pult za mnoge pare ravno prav visok za to, da ona sede nanj in se odpre zanj, on pa se postavi pred njo in gre v akcijo! Po kuhinji so na vrsti stopnice, na katerih se je prav tako mogoče prepustiti domišljiji. Izven hiš sta prizorišče seksa vrt in vrtna uta.

Seks pri sosedih
Posebej zanimivo je, da nekateri pari, točneje ena dvanajstina, rada seksa med obiskom pri sosedih, na primer v kopalnici, pa celo v spalnici. Nevarnost, da bi jih pri tem dobili gostitelji, jih ne moti, ampak spodbuja.

Dobri stari seks! Kaj bi brez njega!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.