Magazin
95 ogledov

Seks v opoju substanc

Žurnal24 main
Kot kaže, še ne bomo prav kmalu končali. Če sem prav razumela, snemamo gradivo za več različnih filmčkov. Celo neke butaste kostime sem morala nositi.

Petek

Češ da sem princesa na nekem gradu, pa tudi soba je bila tako urejena. Ležim na veliki postelji, ko k meni pride princ s svojim dolgim bodalom. Niti besede še nisva spregovorila, pa sem ga že imela na sebi.

Bil je eden izmed tistih, s katerimi je po mojem najtežje delati. Sem nekadilka, in ko zavonjam cigarete na tipu, se mi obrne. Mislila sem, da imamo dogovor, da se med snemanjem ne kadi, a sem se motila. Ni se kadilo samo tičev, pač pa tudi cigarete in kak džojntek se je našel tam. Včeraj sem videla tudi nekaj belih črtic na mizi.

Vse skupaj jemljejo kot nekaj običajnega, zamikalo pa je tudi mene, ko sem jih videla vse sproščene in zadovoljne.

Uh, saj res! Kolegica je prišla do mene in mi zabičala, da moram danes z njo in

neko družbo ven. Le kako se ji da? Jaz sem vsa zbita. No ja, priznala mi je, da vleče koko, od tod tudi vsa ta poskočnost.

Kot da ne bi imela dovolj, je z nekim tipom kavsala na zabavi še po snemanju. Pohvalila se je, da tako dobro še ni in da bo vsekakor danes tudi, če ga sreča. Počutila sem se prevarano, čeprav mi je rekla, naj ne zamerim.

Moje življenje je tako zmešano, da bolj ne more biti. Po eni strani jo ljubim, po drugi pa mi je samo dobra prijateljica, s katero se včasih predava strastem. Saj ne vem, najbolje, da grem kasneje z njo, sicer mi bo še kam ušla. Sama pa res ne bi rada ostala tu, pa še ne razumem jih čisto nič. Upam, da še ni opustila najinih želja po poti na sončne otoke in da ne bo vsega denarja zapravila za nove razvade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.