Magazin
13792 ogledov

Seks vprašanja za ženske in moške. Tako odgovarjajo

Poljub
1/2
Profimedia
Med našimi bralci smo v sklopu projekta Uživajmo poletje izvedli žgečkljivo anketo, kjer se odgovori moških in žensk kar razlikujejo ...

Ker smo v času dopustov, romantičnih sprehodov ob morju, ležanja na plaži in vročih poletnih avantur, smo bralce in bralke povprašali, kakšna poletna doživetja so jim ljubša.

Na vprašanje, ali bi raje izbrali seks v morju ali seks na plaži, jih je več kot 60 odstotkov izbralo seks na plaži. Podobno razmerje je bilo tudi pri spolu, tako moški kot ženske rahlo preferirajo seks na plaži.

Povprašali smo jih tudi, ali bi raje izbrali poljubljanje ali romantičen sprehod. Bralci in bralke so bili neodločeni, polovica jih je izbrala poljubljanje, polovica pa sprehod. Se pa tu poznajo rahlo tudi razlike med spoloma. Sprehod je izbralo 43 odstotkov moških, 57 odstotkov moških ima raje poljubljanje.

Plesišče ali postelja?

Zanimalo nas je tudi, ali bi raje vso noč preživeli pri crkljanju v postelji, ali bi raje vso noč plesali. Tu se je skoraj 74 odstotkov anketirancev odločilo za crkljanje v postelji. Razlike med spoloma so bile tu ogromne. Za crkljanje v postelji se je odločilo skoraj 88 odstotkov moških, le 12 odstotkov bi jih raje plesalo vso noč. Za posteljo pa se je odločilo 67 odstotkov žensk, raje bi jih plesalo 33 odstotkov.

Branje ali poletna avantura?

Vprašali smo, ali bi naši bralci in bralke izbrali raje umirjeno poletno branje, ali poletno avanturo. Očitno je večina željnih romantike, saj se je za poletno avanturo odločilo skoraj 72 anketirancev. Tudi tu prednjačijo moški, saj je poletno branje izbralo le 9 odstotkov moških.

Poljub | Avtor: Profimedia Profimedia

Teden morja ali teden seksa?

Seveda pa se največja razlika med spoloma pokaže pri vprašanju, ali bi raje izbrali teden seksa ali teden morja. Teden morja bi izbralo le 35 odstotkov moških. Obratno pa bi kar 73 odstotkov žensk raje izbralo teden morja.