Magazin
211 ogledov

Seks z dvema

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Danes je dan D. Popoldne gremo na snemanje, pred tem pa sva celo dobili neke scenarije, po katerih naj bi se snemanje odvijalo.

Četrtek

10:10
Kolegica mi prevaja pomembne dele in kaj kmalu sva ugotovili, da si prizori niti slučajno ne sledijo v vrstnem redu, kot so potem prikazani.

Če sem prav razumela, se že nekje na začetku snema konec in špricanje velikih tičev, šele nato pa vse ostalo. Že dolgo nisem občutila trdega tiča in priznati moram, da imam zelo veliko tremo.

Pa še tam bomo spali, dokler se snemanje ne konča.

15:30
Hans je prišel z neko svojo idejo, na pol v šali, na pol zares, da bi naju lahko že nekoliko ogrel, preden naju pelje na snemanje. Ves čas se že slini okoli naju in na vsak način bi rad kavsal kar z obema.

17:20
Huh, čas je. Gremo!

01:10
Utrujena sem za znoret. V roki sem imela tri različne tiče, kavsala z dvema in še z eno bejbiko, kolegica pa je bila v povsem drugem prostoru. Sploh nisva skupaj, pa tudi spat še ni prišla.

Najprej sem imela velike težave zaradi kamere in vseh tistih ljudi. Ves čas sem imela suho kot poper in sem si morala pomagat z vlažilnim gelom. Šele po dobri uri se mi je nekoliko odprlo in sem nehala misliti na ljudi okoli sebe, ki so me ves čas prepričevali, da jih ni zraven. Skoraj vsi se objemajo in poljubljajo, vsi so prijatelji in hodijo skupaj ven, na pijačo itd.

Za zdaj sem ostala še sama in grem raje spat, sumim pa, da je kolegica hitreje spletla prijateljske vezi in odšla ven. Počasi zadevo že dojemam kot službo in nič drugega, seks je pač osrednja zadeva tega posla brez vsakršnih čustev in romantike. V ekipi sta še neka Madžarka in Romun, ki se niti slučajno ne marata, a sta pred kamero videti kot najpohotnejša zaljubljenca.

Hja, denar je pa dober in odtehta ves ta napor. Jutri je še en naporen dan …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.