Magazin
266 ogledov

Seks z neznancem

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Spomnim se bučne glasbe, ljudi, nore zabave in čednega lepotca. Mnjam! Mislim, da sva govorila … Mislim, da sva šla skupaj na zrak … hm mislim, da sva …

Takšnih misli sem se prebudila v turobno jutro. Okno sem imela priprto, zunaj pa je lilo kot iz škafa, zato sem vstala, da bi ga zaprla. Opazila sem, da je za menoj precej razmetana postelja in se nasmehnila ob misli na to, da sem sanjarila seksi neznanca, kako se premetava ob meni.

Samo sanjala? Medlega spomina sem se odpravila v kuhinjo in pristavila za kavo. Mater! Pa ja nisem bila tako nadelana, da se tega ne bi spomnila? Sedela sem kot izgubljena sredi gozda, medtem ko je voda počasi klopotala nad odprtim ognjem. Še vedno sem premišljevala in z vsako sekundo sem bila bolj prepričana, da me je seksi neznanec pospremil vse do doma. Prisegla bi, da je bil celo pri meni doma.

Vmes mi je celo uspelo skuhati kavo in kar takšno, grenko, sem potem počasi srebala. Um se mi je pričel bistriti in vse bolj mi je bilo jasno, da je bil lepotec pri meni. Razločno sem se spomnila njegovega izklesanega telesa, ko je popolnoma gol stal pred menoj. Jaz sem sedela na robu postelje in v roki držala njegovega tiča. Imel je precej obilno zadevo med nogami, rahlo ukrivljeno navzgor in z veliko nabreklo glavico.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Že naslednji hip mi je bilo popolnoma kristalno jasno, da sem ga vzela v usta in ga pošteno potegnila. Na pol gola sem sedela tam pred njim in sesala velikega tiča, ki je počasi pričel prihajati nevarno globoko v moje grlo. Držal me je za glavo in me potiskal k sebi, jaz pa sem mu svoje dolge nohte zasadila v napeti ritnici. Potem sem se vrgla na hrbet in razkrečila svoje dolge noge, on pa je z mene vlekel spodnjice, ki so bile takrat še vedno na svojem mestu.

Le za hip sem izgubila spomin, nato pa sem ga že imela v ta mali. Pošteno jo je zatesnil in me rinil po postelji proti blazini. Bil je ravno prav grob, da mi je bilo to všeč in zelo vzdržljiv, saj se njegovo suvanje z boki kar ni in ni končalo. Dvomila sem, da mi bo prišlo, preveč sem bila opita, a kljub vsem sem uživala kot že dolgo ne. Povsem sproščeno sem se mu predala, opazovala kako pohotno grabi za moje joške in mi grozi z orgazmom v usta. Ne! Tega pa res ne bi želela.

Je pa naslednji hip svojo vrelo lavo izlil na moj trebuh in stegna, ter jo s potešenim tičem nežno raznašal naokoli.

Legel je k meni, me prijel za vročično češpljico, ter nadaljeval igro. Tokrat je to počel s svojimi prsti, ki so bili prav tako dobrodošli kot njegov korenjak. Mislim, da je vztrajal do konca, vse dokler se nisem predala navalu naslade in čez nekaj trenutkov zaspala kot ubita. O moj Bog! Res je bil tu … in zdaj ga ni več. Upam, da se še kdaj srečava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.