Magazin
1263 ogledov

Seks z "novo" bejbo

200908-seks-poljub-ist Žurnal24 main
Lotevala se me je misel, da bi na sebi kaj spremenila in prišel je dan, ko sem se odločila za veliko spremembo.

Praznovanje rojstnega dne sem povezala s presenečenjem, ki sem ga pripravila svojemu dragemu. Pri frizerki sem svoje dolge lase spremenila v kratko in moderno blond pričesko, kolegica pa je priskočila na pomoč s svojim kozmetičnim znanjem. Popoldne sem v ogledalu pred seboj zagledala seksi mačko iz Hollywooda, z našpičeno frizuro in popolnim make-upom, ki je zrla vame odeta v zapeljivo erotično perilo. Joški sta izzivalno napeti obtičali za nekoliko minimalističnim modrčkom, satenaste tangice s pentljo na hrbtni strani pa so komajda opravile svoje delo. Segla sem po črni oblekici, ki je visela preko stola in skočila vanjo. Bila je zelo, zelo kratka, tako da je spodnji rob komajda pokril mojo vse bolj nagajivo mucico. Še enkrat sem si ogledala hudo bejbo s profila, se nagnila preko stola in opazovala napeto ritko, kako zapeljivo leze izpod črnine. Moj dragi je bil že na poti domov in pomislila sem, da mi bo za darilo verjetno prinesel nekaj, kar sem si v preteklem letu močno želela. Ampak tisti hip … Kaj darila, želela sem si nenadnega in nekontroliranega seksa, ki bi se razvlekel čez celo popoldne vse do večera. Želela sem si prihajati na njegovem veličastnem tiču, ki je znal zame stati pokonci ves dan.

 

zadnjica, seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Rezervirano sva imela v ljubki, romantični restavraciji, potem pa naj bi šla na težko pričakovan koncert. Ko je vstopil skozi vrata in me zagledal na hodniku, mu je darilna vrečka padla iz rok. Pričel je jecljati, jaz pa sem se izzivalno naslonjena na steno smehljala, ter kazala dolge in gole noge. V visokih petkah sem bila videti še večja in prvi hip me niti slučajno ni prepoznal. Z desnico sem si zapeljivo prešla preko prsi, trebuha in se nazadnje ustavila na boku. Oblekico sem potegnila še nekoliko višje, on pa je s težavo zajecljal: "Katarina … moj Bog! Si to ti?"

Po tistem se spomnim le še njegovih rok, ki so se plazile po meni, pod mojo obleko, me grabile za prsi in mednožje, stiskale moji lepo napeti ritnici, ter njegovega šepetanja na moje uho, da mu bo prišlo že samo od pogleda name. Bila sem navdušena. Moj plan je uspel in v enem dnevu sem se preobrazila v povsem novo dekle, ki bo v prihodnje doživljalo strastne dneve in noči. Njegov korenjak je že pošteno stopil pokonci in odločila sem se ga obdelati kar tam sredi hodnika. Počepnila sem k njemu, odpela zadrgo na temnih hlačah in iz njih izbezala veliko batino. Občudovala sem njegov kos ponosa, katerega so mi zavidale prav vse kolegice, ko sem jim pravila o njem in jim pokazala sliko na mobilnem telefonu. Zares lepega tiča ima in kako ga zna šele uporabljati. Tokrat sem pričela prva in mu ponudila oralno zadovoljstvo, ki je vedno tako zelo vžgalo. Nekoliko kasneje me je naložil v naročje in odnesel v spalnico. S prsti je oblekico potisnil preko bokov in pričel poljubljati mojo razneženo mucko, ki se je medila za prijetnim satenom. Nosila sem perilo, ki mi ga je kupil on in dobro je vedel za pentljo na hrbtni strani. Kaj kmalu sem ležala pred njim z razprtimi nogami in češpljico v njegovih ustih. Moje celotno telo je vibriralo, prsi mi je pognalo iz nedrčka, grabila sem si jih s svojimi rokami, med prsti vrtela pošastno nabrekli bradavici in ječala kot zmešana. Zaripla v obraz in s povišano telesno temperaturo sem ga rotila, naj me napiči na svojega ogromnega tiča. Ko je lezel name, sem pogled usmerila med njegove noge, kjer se je njegov zajeten ud kakor pravi orjak neustavljivo bližal moji požrešni in sestradani češpljici. Na mah jo je zapolnil, ga neusmiljeno zarinil vame, da sem presenečeno kriknila od ugodja, pomešanega z rahlo, a sladko bolečino, nato pa se je v enakomernih sunkih, močno zabijal vame. Noge bi mu najraje vtaknila za vrat, da bi ga kar najbolje čutila celega, v vsej njegovi lepoti, a je bilo dovolj tudi to, da jih je s svojimi rokami držal visoko nad menoj. Ves čas je ponavljal, da kavsa z neko novo bejbo in se mi zadovoljno nasmihal, jaz pa sem se vse bolj izgubljala med njegovimi naleti in se prepuščala dolgim in močnim lovkam silovitega orgazma, ki je pošteno pretresel moje pohotno telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.