Magazin
17 ogledov

Seks za lento najlepše

null Žurnal24 main
Požrla sem svoj ponos, obenem pa tudi njegovega tiča, ki je ekspresno rasel v mojih ustih. Bilo je kar zanimivo to početi v bazenu.

Preteklo poletje sem se udeležila enega izmed izborov za miss bikini, kjer sem se nadejala vidnega rezultata. Že z vstopom v finale sem sama sebi dokazala, da zares spadam v sam vrh, toda šele potem sem videla, da o končni zmagovalki ne odloča samo lepota.

Večkrat sem seveda že slišala za razne govorice o kuhinji med žirijo, toda sama sem zares upala, da temu ni tako. Ko pa sem se prvič znašla pred oviro - seksati s članom žirije - sem vedela, da je vrag odnesel šalo. Sprva niti za hip nisem pomislila, da bi prodala svoje telo za nekaj minut slave, toda sčasoma prične človek drugače in precej nerazsodno razmišljati. Naenkrat so se moja načela izgubila v megli in pričela sem se prepričevati, da je vpliven član žirije hkrati zelo privlačen in da seks z njim nikakor ne bi pomenil neke posebne muke. Vprašanje je bilo le, kako se bo počutil moj ponos, saj bom vedno vedela, da sem mu dala zaradi lente najlepšega dekleta v bikiniju.

Ves dan pred finalnim izborom me je klicaril in spraševal, ali sem se odločila, sicer bo moral izbrati mojo konkurentko, ki pa je predhodno že privolila. Vzela sem si nekaj časa za razmislek in celo privolila, da pridem na pozno kosilo k njemu domov. Sedela sva zunaj na vrtu, poleg katerega se je bohotil bazen. Na sebi sem že imela kopalke in ko je predlagal sprostitveno plavanje, nisem veliko razmišljala. Skočila sem v vodo in ko sem priplavala do roba bazena, je že sedel na njem ter z nogama mirno krožil v vodi. Zamišljeno sem se zazrla vanj, on pa mi je direktno brez ovinkov še zadnjič postavil že znano vprašanje. Takrat je v moji glavi nekaj preskočilo in rekla sem si, zakaj pa ne?

Roke so mi zdrsnile z njegovih mokrih ramen in sem tako padla na njegovega junaka z vso silo. © iStockphoto

 
Hitro je bil tam na robu bazena povsem brez koščka obleke in me vabil v objem svojih nog. Dejala sem, da mu ga ne mislim lizati, a sem takoj dobila povratni odgovor, ki pa ni bil po mojem okusu.

Požrla sem svoj ponos, obenem pa tudi njegovega tiča, ki je ekspresno rasel v mojih ustih. Bilo je kar zanimivo to početi v bazenu, a vseeno mi ni dalo miru, saj sem se ves čas spraševala, ali mi ne bo morda še močno žal za to, kar počenjam. Kmalu je tudi sam zaplaval okoli mene kot kakšen morski pes, ki preži na svojo žrtev. In tako sem se tudi počutila, ko je priplaval povsem k meni in me pričel grabiti, kjer se mu je pač zahotelo. Da bi se tedaj pričela otepati, je bilo prepozno, zato sem sodelovala in skušala vsaj nekoliko uživati v sicer nenavadni situaciji. V mislih sem imela le lento najlepše bikinke in ključ novega avtomobila za eno leto. Hkrati pa je bila to tudi priložnost za mojo nadaljnjo kariero, saj mi naziv najlepše v neki kategoriji avtomatično odpira določena vrata v svet manekenstva, ki so sicer trdno zaprta. Želel je, da tokrat jaz sedem na rob, kar sem tudi storila in razmaknila noge, seveda že brez kopalk, ki mi jih je s telesa potegnil že v vodi.

Navdušeno je pričel cmokati okoli moje gladko pobrite češpljice, jo lizal in sesal, da sem dejansko pričela močno uživati. Prišel je trenutek, ko mi je bilo popolnoma vseeno za mojo kariero, da bi se le dobro nategnila. V ta namen sem skočila nazaj v vodo. V bistvu sem se z ovitimi nogami okoli njegovega telesa samo spustila navzdol in se ustavila tik nad podvodno pošastjo, ki je že hlastala po mojem mednožju.

Roke so mi zdrsnile z njegovih mokrih ramen in sem tako padla na njegovega junaka z vso silo. Še sreča, da sva bila v vodi, ki je moj padec precej ublažila, sicer bi verjetno vpila kot zmešana. Tako pa sem se nekako vendarle ujela in zadovoljevala človeka, čigar glas na večerni prireditvi naj bi me potisnil v vrh manekenstva, pred fotoaparate in televizijske kamere.

Bila sem navdušena tako nad njim kot nad dejstvom, da bom verjetno zmagala, da sem mu dovolila celo tisto tako prepovedano tesno zadovoljstvo globlje med mojimi ritnicami. Tja nisem pustila nikogar, zato mi lahko verjamete, da sem bila zares pod vplivom velike želje po zmagi na tekmovanju za miss, ko je s prsti močno razmaknil ritnici in položil glavo svojega korenjaka mednju, da bi poiskal najtesnejši vhod v moje dehteče in vzburjeno telo.

Pa sem se pošteno opekla.

Ko je na hitro končal kar v meni, je mirno odplaval do stopnic in odšel iz vode. Z mize je vzel kozarec šampanjca in mi namignil, češ naj se poberem od tam. Bilo me je sram kot še nikoli v življenju, pa tudi na tekmovanju nisem zmagala, saj je očitno pri njem plavalo še nekaj drugih deklet pred menoj.

Te vrstice pa namenjam naivnim dekletom, ki bodo nekoč morda zaplavale v podobne vode zaradi skušnjave po bleščeči karieri, da ne bi doživele bridkega razočaranja, kot sem ga sama.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.