Magazin
138 ogledov

Seksala na prvem zmenku

seks, par, erotika Žurnal24 main
Moja prijateljica Manca me je predstavila sanjskemu tipu, v katerega sem bila zagledana, odkar sem ga prvič videla. In zdaj je nenadoma želel z menoj na večerjo.

S tresočo roko sem si ličila ustnice in zaskrbljeno opazovala v ogledalu, kako sem videti. Tista trapa, moja prijateljica Manca me je predstavila sanjskemu tipu, v katerega sem bila zagledana, odkar sem ga prvič videla. No, in zdaj je nenadoma želel z menoj na večerjo. Na zmenku nisem bila že več kot eno leto in čeprav sem si še kako želela fine moške družbe, pa sem bila sedaj povsem iz sebe. Izkazalo pa se je, da povsem brez potrebe.

Uvodna nervoza je kmalu izginila in za lično urejeno mizo je nenadoma sedel sproščen parček. Večerja je bila izvrstna, preden sva odšla, pa sva se celo prijela za roke. Njegovi nameni so bili jasni, jaz pa sem mu v vsem sledila kot zatreskana najstnica. Bil je tako prijazen in je znal opaziti vse lepo na meni. Zapeljal me je do doma in zdelo se mi je, da sva prispela v sekundi. Kar nisem se še želela ločiti od njega, zato sem ga v trenutku slabosti povabila k sebi. Nasmehnil se je ter odvrnil, da na prvem zmenku ne seksa. Bilo mi je nerodno, tako prekleto nerodno.

Vseeno je šel z menoj in ker sem nenadoma potrebovala svež zrak, sva sedla na teraso. Skušala sem napeljati nek brezvezen pogovor in pozabiti na kiks v avtomobilu, ko me je nenadoma prekinil in dejal, da se je le šalil. Kaj? O čem?
"Šalil sem se, da na prvem zmenku ne seksam." Postalo mi je še bolj nerodno in najraje bi se stopila s tlemi. Odložil je kozarec na mizico pred seboj in me ponovno prijel za roko. Potegnil me je k sebi, da sem mu sedla v naročje in rekel, da sicer res nima navade na prvem zmenku postoriti vsega, da pa se seveda ne bi branil, če bi bila še jaz za. In jaz sem bila za. Pa še kako za!

Premagala sem strah in se sklonila k njegovim ustnicam. V trenutku, ko sva se poljubila, je kri v meni zavrela, njegova desnica pa se je počasi izgubila pod mojim krilom. Tako zelo mi je prijal njegov dotik na golem stegnu. Božala sem ga po licu, mu sesala ustnice in tuhtala, kako naj čim bolj zadržano razprem noge. Zadržano ni šlo, pa tudi zadrževati se nisem mogla. Njegovi prsti so smuknili med moje noge, se preko potne kože na notranji strani stegen odpravili navzgor in mi s tem srce pognali v grlo.

seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Ko se je dotaknil čipkastih spodnjic in si vrhove prstov ovlažil na mojem pohotnem mednožju, se je pred menoj odprl nek nov svet. Postala sem najlepša, največja in najboljša v vsem. Pričela sem ga še bolj strastno poljubljati, z roko skušala doseči njegovo bogastvo pod seboj in še bolj razprla svoje noge. Smuknil je za rob spodnjic in se prvikrat osebno spoznal z gospodično pohotnico, ki je v trenutku postala še za stopnjo bolj mokra. Jasno je bilo slišati vlažno cmokanje, ko je s prsti prihajal vanjo in me spravljal v položaj, ko se nisem mogla več kontrolirati in sem vsa poneumljena bezljala z zadnjico po njegovem naročju.

Z drugo roko si je razpel gumbe na hlačah, katere sem sama nato potegnila dovolj daleč, da sem dosegla tako želenega korenjaka. Čvrst kos več kot primerno velikega uda je pristal v moji roki, a ne za dolgo. Skobacala sem se nanj, si pridržala krilo in neučakano sedla na trdo zverino. Prvi trenutek nisem vedela, kaj se dogaja, ali mi morda že celo prihaja, ali pa se mi morda meša v že tako zmešani glavi. Resnično se mi je zdelo, da mi prihaja ves čas in tako sem se tudi vedla, za kar mi je še danes nerodno, a mi ni žal. Ko danes moža pogledam v iskrive oči in se skupaj spomniva, kako sva se spoznala, mi niti za trenutek ne more biti žal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.