Magazin
31 ogledov

Seksi glas je dovolj

Glas ima svojo moč! (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Najmočnejše žensko orožje zapeljevanja je globok seksi glas, kažejo zadnje raziskave. Poizkusite.

Po vzoru holivudskih div iz petdesetih let lahko moška srca tudi danes osvojite z zapeljivim globljim tonom glasu. Pravzaprav veliko žensk to že nezavedno počne – in med njimi ste najbrž tudi vi. Ste kdaj opazili, da se na telefon oglasite z drugačnim tonom glasu, kadar vas pokliče nekdo, s katerim bi z velikim veseljem odšli vsaj na zmenek, če že ne kar naravnost med rjuhe ali pred oltar? To sedaj potrjujejo tudi v ZDA izvedene raziskave. Na srečo žensk pa so znanstveniki obenem odkrili tudi to, da se moški na takšne pasti nezavedno in v veliki večini tudi ujamejo.

Žal – ali na srečo – je pomembna tudi vsebina
Pri osvajanju vašega princa iz sanj je torej vaš glas lahko močno orožje, vendar ob tem ne pozabite, da bo po prvem vtisu kmalo postalo pomembno tudi kaj poveste. Zato je najbolje, da pristopite zapeljivo (če temu dodate še igriv začetni stavek, bo učinek še večji), da pritegnete njegovo pozornost, potem pa pogovor počasi popeljete v običajnejše tone in zanimivejše teme. Z glasom lahko naberete nekaj začetnih točk, vendar za končno zmago ne bodo dovolj. Ob vsem tem bodite pazljivi in ne pretiravajte z globino glasu, saj bo izgledalo naravnost smešno! Navsezadnje je moški on, vam pa pripada vloga zapeljive lepotice s seksi glasom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.