Magazin
1700 ogledov

Seksi nepremičninska agentka

seks strast %C5%BEenska Žurnal24 main
Z dekletom sva kupovala stanovanje in se v ta namen oglasila pri lokalni nepremičninski agenciji.

Po dobrem tednu so nama iz agencije sporočili krasno novico, in sicer da so našli ravno pravo stanovanje za naju. Odpravila sva se na ogled in ugotovila, da je sama okolica zelo v redu. Tudi stanovanjska hiša je bila zelo lepo urejena že od zunaj, ko pa sva vstopila, da bi poiskala stanovanje številka 5, naju je pri stopnišču prestregla super seksi bejba. Upal sem, da je soseda, ki jo bom lahko še večkrat videl po vselitvi. Močno sem se zmotil, kajti šlo je za najino agentko, ki naj bi nama razkazala stanovanje. Po kratkem uvodu sva krenila za njo po stopnicah, jaz pa nisem mogel umakniti pogleda z njene zadnjice, ki se je tako zapeljivo zibala pred menoj. Tudi punca je opazila moj pogled in me jezno ošvrknila. Ni mi bilo mar in še naprej sembuljil v kratko rdeče krilo pred seboj.

Stanovanje je bilo čudovito, predstavitev je uspela, sva pa si vzela še tisti dan za razmislek. Strinjala sva se, da je to tisto kar iščeva, zato sem kasneje poklical agentko, da nama pripravijo papirje. Punca je bila v službi, jaz pa sem si še enkrat želel ogledati prostor, da bi malce pomeril stene zaradi pohištva. Mislil sem, da bom dobil ključe, a me je še enkrat več pričakala mična gospodična s kratkim krilom. Namigovala je, da bova golobčka prav gotovo znala uživati v svojem novem gnezdecu, njene oči pa so govorile, da bi bila tudi sama rada malo tista golobička. Nikoli nisem bil sramežljiv zato sem kar naravnost vprašal, če je za krst. Seveda sem vse skupaj nekoliko spremenil v šalo, prav tako šaljivo pa je tudi ona pritrdila. Nato je vrag odnesel šalo, ko sem se ji povsem približal. "V službi sem." je dejala. "Ja in?" Ne vem ali je ona prva poljubila mene ali jaz njo, vem pa, da sem jo tako pohotno zagrabil za ta zadnjo, da so njene lepe noge za nekaj časa izgubile stik s tlemi.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Upal sem, da si ne bo nenadoma premislila in pričela vreščati. K sreči si ni in se je raje naslonila na ozko okensko polico, razmaknila noge, da ji je krilo zlezlo navzgor in me spustila k sebi.Moje dlani so polzele po njenih bedrih, v glavi pa mi je vrelo od navdušenja. Odpel sem si pas in zadrgo nato pa prepustil ostalo v njene spretne, negovane roke. Hitro se je znašla za mojimi spodnjicami in tam naletela na razpoloženega barabina, ki je hitel kazati kako zelo velik lahko postane, če ima za to pravšen razlog. In tokrat ga je resnično imel. Nekaj trenutkov kasneje sem že bredel po njenem vlažnem cvetu, ga obletaval kot marljiva čebelica, nazadnje pa vendarle globoko zasadil svoj ponos v njeno vzburjeno mucko.

Tiho je ječala naslonjena na okno in se trudila svoje noge držati čim višje. Rade volje sem ji pri tem pomagal in pazil, da ji ne bi potrgal krila, ki se je že nevarno napelo čez njena stegna.Pomislil sem, da bi jo slekel iz tistega kostima, jo zgrabil za prsi in si jo privoščil do konca, a bi goli ženski hrbet na oknu prav gotovo prej vzbudil pozornost okolice kot pa oblečena dama, ki se le naslanja nanj. Šlo je za seks iz pohote, ki se je razvila v določeni situaciji in oba sva vedela, da je povsem neobvezujoč. Morda se je prav zato še toliko lažje predala in ječala, naj ne bom prehiter, ker je to moja edina priložnost. Nisem bil prehiter, kar tudi sicer ni moja slabost, sem se pa kasneje spraševal ali tako delajo tudi v turizmu. Tudi tam je potrebno marsikaj razkazati in moja punca je ravno turistična vodička.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.