Magazin
120 ogledov

Seksi odvetnik me je obnorel

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Bil je hladen oktobrski večer, ko sem prišla k njemu. Čeprav me je prekleto zeblo, pa sem vsaj vedela, zakaj. Imela sem zmenek z najbolj seksi odvetnikom v naši deželi in želela sem si izpasti popolna.

Zato sem nase navlekla najbolj erotično spodnje perilo, kar sem ga lahko našla v plenilskem pohodu po znanih butikih, čez pa oblekla le zapeljivo ozko oblekico, ki je jasno kazala obrise mojega telesa. Ponekod je bilo mogoče videti celo robove spodnjega perila ter kakšen vzorček. Moderna jakna žal ni kljubovala mrazu, zato se nisem čudila nabreklim bradavičkam, ki so mi z joškov štrlele skozi tkanino. Ko mi je odprl vrata, je najprej opazil prav to. Videla sem, kako se mu je pogled od mojih oči za trenutek spustil nekoliko nižje. "Te pa zebe, kaj?" se je nasmehnil in me povabil naprej.

 

 

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kar nekajkrat me je po telesu pošteno streslo, ko sem se znašla v prijetno ogretem prostoru. Jakno sem pustila na hodniku in pripravljena za večerni ples vstopila v razkošno sobo za goste. Njegovo stanovanje je moralo meriti najmanj 120 kvadratnih metrov in zlahka bi se izgubila v njem, če bi se hotela. Njegove kretnje in obrazna mimika so mi govorili, da si me želi. Zelo, zelo želi. Bila sem vesela tega dejstva, saj sem v sebi že ves dan gojila upanje, da bova končala v njegovi postelji. Njegovi pogledi so me spravljali ob pamet in najraje bi se mu vrgla v naročje in ga zagrabila za tiča.

Najin pogovor je bil iz minute v minuto bolj nepovezan, najini telesi pa vse bližje. Prišel je trenutek, ko sva se drug drugega dotaknila in je njegova desnica pristala na mojem golem kolenu. "Mater, kako seksi si!" je zavzdihnil. Ko bi me videl šele spodaj, sem si mislila. Pa me je in to zelo kmalu.

 

Na pol izpita kozarca sta ostala na mizi, gladina šampanjca v njima pa je nemirno valovala. Njegove roke so grabile po mojem oprsju, poljubi so padali kot za stavo, moja desnica pa se je izgubila nekje spodaj med njegovimi nogami. Končno sem uspela priti do gumbov, jih odpeti in se polastiti najbolj zaželenega dela njegovega telesa. Imel je trdega, pripravljenega na boj, jaz pa sem med svojimi nogami gostila njegovo levico, ki je tisti hip že vlekla spodnjice z mene.

 

Nenadoma se je znašel s koleni na tleh, mi noge zavihtel preko svojih ramen in se z jezikom potopil v mojo sestradano češpljo. Oči mi je obrnilo okoli, ostala sem brez zraka, s prsti pa sem se oklepala usnjene blazine pod seboj. Kolena mi je vleklo navznoter kljub temu, da sem želela noge razmakniti še bolj narazen.

 

Kaj takšnega nisem pričakovala. Mislila sem si, da bom z usti prva med njegovimi nogami, a me je presenetil. Še dobro, kajti bilo je noro dobro in le želela bi si lahko takšnega uvoda. Čutila sem, kako se z vrhom jezika poigrava na nabreklem ščegetavčku, nato še s prsti, končno pa je sklenil tja popeljati še svojega korenjaka. Z debelo glavico je božal moj ponorel klitoris, me še bolj spravil ob pamet, nato pa vendarle s svojim ponosom napolnil pohotno, vlažno luknjico.

 

Njegove roke sem imela povsod in zdelo se mi je, da je povsem nor name, saj se nikakor ni mogel odločiti, kam bi me prej zagrabil. Na koncu sta bili to napeti ritnici, ki sta obstali v zraku nekoliko nad sediščem udobnega, usnjenega naslonjača. S prsti se je ugnezdil globoko med hlebčka in si med silovitim nabijanjem dovolil s sredincem krožiti okoli danke. Ni me motilo. Še več, želela sem si ga v njej. Ko sem ga čutila prodirati, sem postala najpohotnejša zverina na planetu in to tudi na ves glas dala vedeti. Grizljal mi je bradavički, tokrat nabrekli od vzburjenja, in vrelo prihajal po mojem trebuhu, ki se je sunkovito dvigoval in spuščal po prvem sladkem vrhuncu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.