Magazin
876 ogledov

Seksi receptorka

null Žurnal24 main
Dolgo sem že odlašal s tem, da moram nekaj narediti zase. Izbral sem si fitnes, čeprav nisem bil nikoli ljubitelj uteži in telovadbe.

Vpisal in plačal sem za celo leto, da potem ne bi imel kakšnih izgovorov, da se mi ne ljubi in podobno. Že prvi dan pa sem vedel, da bom tja hodil z užitkom. Na recepciji je namreč delala prikupna svetlolaska, ki se mi je vsakokrat prijazno nasmehnila. V prvem mesecu sem jo dodobra spoznal in opazil, da tudi sama uporablja storitve svojega delodajalca. Obiskovala je namreč ure aerobike in zato sploh ni bilo presenetljivo, da je imela postavo kot izklesano za seks. To sem ji ob neki priložnosti tudi dejal, in ker je mojo izjavo vzela kot kompliment, sem seveda nadaljeval v smeri dodatnega druženja, morda kakšne skupne pijače … Po napornem treningu se nama je še kako prilegla in prav priročen je bil lokalček pod samim fitnes studiem. Postajala sva si iz dneva v dan bolj všeč, padale so že ponudbe za savno, kjer sva tudi pristala, in sicer rezervirano za dve osebi. Takrat je prvič sedela v mojem naročju, moje roke so prvikrat občutile njeno čvrsto telo, tu so bili še poljubi in seveda moj čvrsti lepotec, ki se je hitel kazati izpod brisače, v katero sem bil ovit. Žal sva začela nekoliko prepozno, saj sva morala prostor prepustiti drugim, zato sva se po prhanju namesto na pijačo odpravila k njej domov.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Stanovala je sama v prijetni garsonjeri, ki pa si je iz določenih razlogov nisem uspel preveč dobro ogledati. Seveda sem si raje ogledoval lepotičko, ki je pred menoj izgubljala oblačila kos za kosom, se mi nasmihala in me s pohujšljivimi pogledi vabila bližje k sebi. Ko sem stopil k njej, so njene roke segle k mojim hlačnim gumbom, jih odpele, nato pa je njen lepi obraz nenadoma izginil. Spustila se je na kolena, s seboj potegnila še moje razpete hlače, prav tako spodnjice, ki so se zataknile pod njene nohte, in se zagledala v na pol trdega korenjaka pred seboj. Gledala ga je z nekim posebnim občudovanjem, ga previdno vzela v roko, nekaj časa masirala, da je takoj nabreknil v kameno stanje, in ga prav počasi naslonila na ustnice. Kot bi se ličila z njim, je debelo, rožnato glavico sprehajala po njih, jih rahlo razprla, na kratko vzdihnila, nato pa ga vendarle sprejela mednje. Med nogami se mi je v trenutku vnel taborni ogenj, na vrhu korenjaka je žarelo od visoke temperature in pomislil sem, da se mi je vsekakor pošteno nasmehnila sreča, da sem jo spoznal.

Njeno sesanje je bilo izjemno in videti je bila zelo izkušena, kar pa me ni motilo, saj se nisem nameraval poročiti z njo, da bi se obremenjeval s tem, koliko jih je pred menoj že počelo kaj podobnega. Še dobro, da so bili, sicer nikoli ne bi bil deležen takšne obdelave. Moja desna dlan je ves čas počivala na njenem temenu, pred očmi pa se mi je bliskalo od zadovoljstva. Vseeno pa sem rade volje kasneje legel na posteljo poleg nje in si pobližje ogledal njeno čvrsto ritko, pobrito muco in vanjo porinil svoj zašiljen jezik. Plesala mi je s češpljo pred obrazom, se držala za joške in glasno zahtevala še. Jasno in glasno je povedala tudi, da si želi mojega korenjaka v mali, tesni potrebnici, ki je hip za tem že krčevito objemala celotnega tiča, ga požirala in mečkala, medtem ko so njene noge frčale za mojim hrbtom. Prepričala me je, naj bom nekoliko grob, in ko sem videl, kako zelo uživa v mojih silovitih naletih, sem jo preprosto moral klofniti po ritnicah, da so pošteno zardele. Ona pa je takrat postala še bolj divja in zahtevna, me zvrnila na hrbet in začela naskakovati kakor podivjana zver. Z rokami sem lovil njeni poskakujoči joški ter s pogledom navzkriž prihajal in prihajal …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.