Magazin
232 ogledov

Seksi sprehod po gozdu

Žurnal24 main
Kadarkoli sva se odpravila na sprehod, sva šla najraje v naravo. Po dobri uri hoje sva ponavadi počivala. Takrat sem mu najraje sedla v naročje in se mu z rokama obesila okoli vratu.

Nikoli nisem pomislila na seks, saj sva bila vendarle na prostem in čeprav me je med nogama zaščemelo, zares nisem upala niti sanjati o tistem, kar se je zgodilo pred dobrim tednom dni.

© iStockphoto

 
Nagajivo sem ga poljubljala in grizljala po vratu, on pa me je grabil za rit in mi grozil, da mi bo potegnil hlače dol, če ga še enkrat ugriznem. Ne vem, ali sem to storila povsem podzavestno ali namerno, toda takoj sem ga nežno ugriznila za vrat in moja trenirka je bila v trenutku daleč pod ritjo. Sprva sem se prestrašila, saj sem mislila, da je kdo v bližini, toda bila sva sama in pustila sem, da mi je goli ritnici zakril z rokami. Poljubljala sva se naprej, jaz pa sem začela plesati po njegovem naročju. Pod menoj se je začelo vzpenjati nekaj čvrstega in bilo mi je žal, da nisva nekje bolj na samem, saj se mi je nenormalno zahotelo seksati v naravi. Dobro je čutil moje poželenje in izkoristil moje slabe trenutke. Začel me je poljubljati pod vratom in po prsih, ki so se bohotile izza odprte majčke. Bradavički sta se mi vražje nabreknili, kar si je štel v čast in takoj z rokama segel pod majico, da bi si ju lahko pobliže ogledal. Počutila sem se vse bolj omamljeno in še dobro, da ga ni kar potegnil ven in mi rekel, naj se nabijem nanj, saj bi se verjetno zelo težko zadržala.

Z rokama sem segla nazaj in si trenirko potegnila nazaj na rit, kar ga je močno zmotilo. Dejala sem, da se ne počutim v redu, saj lahko vsak hip prileze kdo iz gozda ali pa kar po sprehajalni poti, po kateri sva prišla tudi midva. Tudi njega je močno imelo, da bi se dala dol, saj sva bila po dolgem času povsem sama. Avto sva imela parkiran daleč, pa tudi precej svetlo je še bilo, zdelo pa se je, da nikomur od naju ni več do čakanja.

© iStockphoto

 
Dejala sem, da bo bolje, če kreneva naprej, on pa je vstal kot polomljen, saj je imel med nogama stoječo težavo. Ker ni hotel takšen hoditi po poti, sva skrenila z nje in se odpravila po redkem gozdiču. Nenadoma sva se znašla na izjemno zakotnem in skritem kraju, da so se nama pošteno zasvetile oči. Legla sva na mehka tla, on name in že sva opletala z jeziki, se strastno poljubljala, roke pa so bile zopet povsod. Majico mi je dvignil nad joške, ju rešil modrčka in se vzburjen pognal mednju s svojimi usti. Vroči poljubi in vlažen vrh jezika na mojih bradavičkah so me dokončno razvneli. Grabila sem po njegovem korenjaku, ki je še vedno stal, morda celo še močneje kot prej. Z roko sem mu šla za hlače in ga prijela za junaka mojih sanj.

Čutila sem, kako kar lebdi, da bi bil čim bližje meni in mi potisnil korenjaka kar v naročje. Jaz pa sem si ga zaželela nekje povsem drugje. Izginila sem navzdol in mu priredila prvovrstno presenečenje.

Usta so se napolnila do zadnjega kotička, on pa ni mogel več držati glasu v tišini. Rada ga imam v ustih, a takrat je bil občutek še nekajkrat slajši. Verjetno zato, ker nisva bila doma ali pa v avtomobilu kot ponavadi. Čutila sem, kako mu pod ritjo spodnaša tla, in tudi vedela, kaj to pomeni.
Nikakor pa nisem želela, da bi mi napolnil usta ali me popackal po obrazu, saj se nisem imela kje umiti, zato sem še pravi čas prenehala in skomignila z rameni, da bo moral otresti pač nekam drugam. Legla sva drug poleg drugega, on mi je z roko segel za trenirko, kjer ga je pričakala mokra češplja, in v trenutku, ko je potisnil svoj sredinec globoko vanjo, je prišel do vrhunca.

© iStockphoto

 
Namočil je gozdna tla med nama in bila sem kar malce razočarana, saj sem pričakovala, da se mu zdaj ne bo dalo nič več. Vračala sva se nazaj proti gozdni poti in opazila, da se je začela spuščati tema. Ura hoje proti avtomobilu je pomenila popoln mrak in kot že mnogokrat sva se zopet ustavila in začela poljubljati za mogočnim hrastom. Zdelo se mi je, da zopet čutim njegovega korenjaka in ko je začel vleči navzdol mojo trenirko, sem bila prepričana, da mu že pošteno stoji. Želja je bila obojestranska in morda sem si ga jaz želela še precej bolj.

Trenirka je skupaj s hlačkami končala na tleh, z eno nogo sem jih potisnila z druge in jo dvignila visoko do njegovega pasu. V hipu sem čutila, kako prodira vame, me polni, nabija, hitreje in močneje, vztrajno brez prediha, vse dokler nisem tudi sama odplavala v svet orgazma in samih lepih občutkov, ki so precej hitro napolnili moje telo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.