Magazin
286 ogledov

Seksi tolažba

200608_istock_seks Žurnal24 main
Martina me je dala že tretjič na čevelj in tokrat sem vedel, da je zadeva končana za vse čase.

Bilo mi je hudo, ker je bilo tokrat prvič konec po moji krivdi, a stvari so bile kot so bile. Obupan sem taval po mestu, se pogovarjal sam s seboj, na koncu pa vendarle prišel na idejo, da bi bilo dobro s kom govoriti.

Sedel sem za mizo na vrtu nekega lokala, naročil pijačo in v roke vzel mobilni telefon. Odprl sem imenik in začel kar pri črki A nato pa enega po enega vse do črke S. Sandra! Poklical sem lepo prijateljico s katero bi že zdavnaj lahko kaj imel, a je vedno nekaj prišlo vmes. Ali je imela ona fanta, ali pa jaz dekle.

Varala nisva nikoli svojih partnerjev in prav zato mi je bila najbrž tako všeč. Takoj se je oglasila in iz navdušenja v njenem glasu je bilo razbrati, da je vesela mojega klica. Z veseljem se je odzvala na moje povabilo in bila celo zelo blizu lokala, kjer sem sedel jaz. Prišla je v manj kot petnajst minutah in že od daleč sem zadovoljno opazoval kako zelo seksi je spet oblečena. Vedno je zelo rada pokazala kako čudovito postavo ima in je nosila izredno izzivalna oblačila.

Tokrat je sonce pošteno sijalo skozi oblekico, ki ji je čudovito padala po slokem telesu. Kakih dvajset metrov od mene me je opazila, si z desnico prestavila dolge rjave kodre na eno stran in mi smeje pomahala. Ko je prispela do mene se je sklonila preko mize in me poljubila na lice. Dan je bil takoj lepši in kmalu mi je zaupala, da je od nedavnega tudi ona samska.

 

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zasmejala sva se, saj se je to, da vsa oba samska v istem trenutku, pripetilo po zelo dolgem času. Pol urice sva potrebovala, da naju je premagala pohota, ki je streljala iz najinih oči in naju odpeljala k meni domov v tretje nadstropje. V kotu je bilo še vedno zloženih nekaj Martininih stvari, a se nisem več oziral nanje. Končno sem se lahko sproščeno poljubljal s Sandro, ki je moje misli mešala že od srednje šole dalje, jo grabil za rit, ki je slovela kot najlepša daleč naokoli in stiskal za jedri joški, ki sta bili tarča marsikaterega pohotnega pogleda.

 

Nisem mogel več ustavljati poželenja, ki je vrelo v meni in sem ji z rokama pošteno zašel pod ohlapno oblekico. Njeni goli ritnici v dlaneh sta se mi zdeli naravnost božanski in lahko bi mi prišlo že kar takole na suho. Z joški se je tiščala k meni in potrjevala moje domneve o tem kako zelo čvrste in polne ima, medtem, pa z desnico odpenjala moj pas na hlačah in končno tudi zadrgo, mimo katere je prišla do nabreklega uda, ki je želel poleteti v nebo. Krepko ga je stisnila v dlan in ga pričela žuliti v njej, njen jezik pa se je ovijal okoli mojega, vse dokler ni izgovorila težko pričakovanih besed: "Daj Mare, nategni me prosim! Tako zelo si te želim!" Uh, le kaj bi me prosila, ko pa sem imel v mislih le še to? V trenutku sem se znebil nadležnih kavbojk, ona je oblekico spustila na tla, nato še čipkaste spodnjice in mi končno pokazala čudovito lepotičko med nogami.

Padel sem ji prednje in jo strastno poljubil vrh muce. Nato sem z vrhom jezika šel daleč navzdol kolikor sem pač lahko in krepko potegnil po celotni, že povsem vlažni špranjici. Globoko je zavzdihnila, noge so se ji še dodatno razmaknile, moj jezik pa jo je pripravil na ekstazo, ki je sledila kmalu za tem. Kar v stoje sem spravil svojega korenjaka vanjo, jo držal pod stegnom, medtem, ko mi je ona nogo ovijala okoli pasu in jo pritiskal ob zid. Slika na improvizirani steni se je pošteno zibala, jaz pa sem se še z večjo silo pričel zabijati vanjo.

Ječala je in me rotila naj ne preneham, kar pa tudi nisem imel namena. Z roko sem jo grabil za popolne joške, polnil njena usta s svojim jezikom, vrelo češpljo pa s svojim tičem, ki je končno kapituliral in izbruhnil kot še nikoli. K sreči je ravno tisti hip kriknila kako zelo ji prihaja in je z roko le še segla po razbeljenem tiču, ter si z nabreklo glavico pohotno drgnila po ustju svoje pravkar potešene muce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.