Magazin
53 ogledov

Seksi zaplet na igrišču za golf

golota, seks, trava, ženska Žurnal24 main
Povsem slučajno sem spoznala Timoteja, ki je direktor nekega ljubljanskega podjetja, in se odzvala njegovemu povabilu na večerjo.

V bistvu je šlo za zmenek, a sva se delala, da nič ne veva o tem. Bil je ugleden, prijazen in precej premožen. Za naslednje jutro me je povabil na uro golfa. Seveda nimam pojma o tem športu, a me je vseeno uspel prepričati, da sem se dopoldne narisala pri njem kar v svojem teniškem krilu, za katero je trdil, da je nadvse primerno tudi za golf. Odpeljala sva se do zasebnega igrišča in kmalu sem opazila, da sva na igrišču sama. Po nekaj ponesrečenih udarcih sem zablestela z izjavo, da sem dobra samo za luknjo, zaradi česar se je pošteno nasmejal. Stopil je za moj hrbet, me objel od zadaj in prijel za roke, v katerih sem držala palico. Zdelo se mi je, da je ob moji riti še ena palica, vsaj tako trda kot tista, ki je pravkar zgrešila žogico. Skušal mi je pokazati držo, a sem ga spravljala ob živce s svojo poskakujočo ritjo. Dejala sem mu, naj mu ne bo nerodno, ker ima trdega. Da ne znam igrati golfa, sem že vedela, a svoje seksi telesce sem znala še kako dobro izkoristiti. Kmalu sva pozabila na osnove golfa in se z električnim avtomobilčkom zapeljala na gozdno pot. Prelep mir okoli naju in vonj po gozdu sta le še dodatno podžgala moje pokvarjene namene.

 Za naslednje jutro me je povabil na uro golfa. © iStockphoto

 
Vedela sem, da je poročen, in seks z njim je bila zame neke vrste zmaga in cilj, katerega sem želela prečkati. Sprva sva se samo sramežljivo poljubljala in celo njegove roke so bile daleč od mene kar na volanu malega vozila. Zares je bil v zadregi, to sem lahko dobro čutila. Ker je bil povsem pri miru, sem morala ukrepati sama. Pričela sem mu odpenjati zadrgo, on pa je pričel loviti sapo. Zato sem ga zbadala, da je res pravi direktorček, le še slušalka za mobitel mu manjka v ušesu. In tako vzoren mož ... To je bila verjetno kaplja čez rob, saj me je v istem trenutku prijel za glavo in me precej grobo potisnil v naročje. Zabičal mi je naj, se ne dvigujem, dokler moja usta ne bodo polna njegove sperme.

Hja, da bi imela v ustih njegov močefit, mi ravno ni bila prva želja, a premik na bolje je to vsekakor bil. Tako močno me je pritiskal navzdol, da niti do tiča nisem prišla in sem ga morala kar malce odriniti stran. Nato se je nenadoma prelevil v pravega pohotneža in si kar sam odpel zadrgo, potegnil junaka na dan in me porinil nanj. Takrat sem se jaz počutila trapasto in podrejeno, tako da nekaj časa nisem niti vedela, ali bi nadaljevala, toda kar sem iskala, to sem dobila, in prav mi je bilo. Po njegovi zunanjosti ne bi nikoli sklepala, kako velikega ima, a ko sem ga imela enkrat pred seboj oziroma v ustih, sem dojela, od kod mu takšna samozavest. Moja prijateljica Vesna je vedno trdila, da imajo uspešni poslovneži velike tiče, saj iz njih črpajo prepotrebno samozavest. Morda vse skupaj le ni tako iz trte zvito, pa tudi rek "Ta pa ima jajca!" to potrjuje. Se pravi,  kdor ima precej med nogami, je tudi pogumen. Verjetno bo že držalo, le ne vem, kaj naj potem rečem za Jožefa iz Prekmurja, ki nima daljšega od deset centimetrov, pa je samozavesten kot sam hudič. No ja, zanj pravijo, da ni povsem gladek.

Huh, bolje povedano, na trdem, pokončnem tiču. In to dobesedno z ritjo. © iStockphoto

 
Kakorkoli že, pošteno sem se že najedla bogataševega tiča in želela sem početi še kaj drugega, pa ni šlo tako, kot sem si sama zamislila. Obrnjena proti njemu sem morala sesti na volan in mu noge potisniti na ramena, da je z lahkoto z jezikom pričel do luknjice številka ... Brez številke, je pa bila zagotovo največ vredna in zadnje čase kar precej obiskana. Ni se bilo za bati, da bi naletel na kakšne pozabljene žogice, saj se že dolgo nisem ukvarjala s športom, hehehe. Končno sem prišla na svoj račun in uživala kot že dolgo ne. Kljub skromnemu začetku se je izkazal za zelo dobrega ljubimca in mi jo lizal za znoret. Upala sem, da nikoli ne bo prenehal, in se s sredincem drgnila po ščegetavčku, ki je prav simpatično nabreknil ter mu s tem dal vedeti, da zares uživam.

Sanjarila sem, da naju njegova žena od daleč opazuje z daljnogledom in se nama želi pridružiti. Pač neke bogataške ideje, ki privrejo na dan od samega dolgčasa. Kot bi zaslutil mojo zasanjanost, me je prebudil iz sanj in me potegnil nase. Noge sem imela še vedno visoko na njegovih ramenih, z ritjo pa sem pristala v njegovem naročju. Huh, bolje povedano, na trdem, pokončnem tiču. In to dobesedno z ritjo. Sprva se je vse skupaj ustavilo že pri vhodu, a je bil zelo vztrajen, kot v poslu in vztrajnost je obrodila sadove. Od presenečenja nisem vedela kaj bi rekla, po drugi strani pa se nisem želela sramotiti z nekim javkanjem, saj je bilo že tako ali tako prepozno. Zelo, zelo počasi sem se spuščala navzdol, potem pa je sčasoma postalo povsem enako,kot bi na njem sedela s svojo potrebno češpljico, ki pa je k sreči že dobila svojo porcijo orgazma. Njegov orgazem je pač končal globoko v moji riti, kar pa je bilo morda še najbolje, saj se mi ni zdelo, da je bil pripravljen ravno kaj preveč paziti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.