Magazin
220 ogledov

Seksualno kurjenje kalorij

Žurnal24 main
Jaz in moj dragi od nedavnega živiva skupaj. Odkar sem se preselila k njemu, pa opažam, da tudi seksava večkrat.

Ne morem reči, da me sili, kajti v njegov objem me vleče neka nevidna sila, ki kmalu odpne moje gumbke na obleki in telesu ter sprosti intimna čustva, ki hrepenijo po njegovih dotikih. Ljubiva se, zato sva v seksu še toliko bolj zadovoljna.

Ste vedeli, da ob trikratnem seksu na teden v enem letu pokurite 7500 kalorij? Ko sva se včeraj zvečer kobacala po postelji, mi je rekel, da teče svoj kilometer. V enem letu s takšnim seksom pretečemo kar 120 kilometrov. Madonca, saj sem že prava maratonka!

Ne bom skrivala, da se včasih dava dol tudi trikrat na dan in ne le trikrat na teden. Verjetno je to še posledica dokaj sveže ljubezni, ampak dokler nama bo to všeč, bo tako tudi ostalo. Na smeh mi potegne, ko mi sredi belega dne reče: "Greva kurit kalorije?"

Seveda jih greva. Čim več, da bova bolj vitka, mlada in močnega srca. To pa razbija kot noro že, ko me zgrabi z rokama in strastno poljubi na vrat. Sonce je prodiralo skozi odprto okno, vetrc pa je na rahlo odmikal tkano zaveso, med katero me je odnesel oprtano okoli njegovega pasu. Bila sem oblečena v kratko krilo, ki mi je že zdavnaj ušlo vse do bokov, tako da so njegove dlani pristale pod mojo golo ritko.

Ko bi lahko, bi mi še spodnjice v zraku slekel, a to je seveda dokaj nemogoče. Ni pa jih nemogoče umakniti z mesta poželenja, ki se je tedaj že močno navlažilo in čakalo svojega junaka, da prodre skozi vse ovire na svoji poti. Ne vem, kako mu je uspelo držati me v zraku in si pri tem še odpeti hlače, toda uspelo mu je.

Njegov korenjak je skočil pokonci, njegova nabrekla, ljubka glavica pa se je ustavila pod mojo sočno češpljico. Kar sama sem popustila objem svojih nog okoli njegovega pasu, da sem se lahko spustila nanj, vse ostalo pa je opravil on.
Mojo ritko je odložil na okensko polico in potisnil korenjaka proti meni. Ko sem se še nekoliko nagnila nazaj, sem pomislila, da lahko padem na cesto, in se pošalila, da je najin seks pravo adrenalinsko doživetje.

Krepko me je držal za hrbtom, jaz pa sem dlani naslonila na polico in se še nekoliko privzdignila proti njemu. Spodaj je ropotalo od avtomobilov, hupanja, vpitja ljudi, in kmalu se mi je zdelo, da seksava med vso to množico. Bilo je neudobno, a po drugi strani tako polno vzburjenja, da me ni motilo dejstvo, da me vse žuli in tišči.

Vseeno pa sva nadaljevala v dnevni sobi, in sicer kar na tleh. Hlačke so poletele z mene, njegov korenjak pa nazaj na toplo. Kaj toplo, vroče kot v pečici! Noge sem imela visoko v zraku, moji podplati so bili ves čas obrnjeni proti stropu, on pa se je s svojim čvrstim in neuničljivim korenjakom zaganjal proti meni. Stokala sem vse glasneje, ga spodbujala, na koncu pa končala v mešanici hitrega in močnega orgazma ter v njegovi poplavi, ki se ji nikakor nisem mogla izogniti.

Do večera sva se dol vrgla še enkrat, in sicer v kopalnici, na pralnem stroju, ki je pod menoj brnel in ropotal na ves glas, jaz pa sem se ga trudila preglasiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.