Magazin
122 ogledov

"Sem predjed, včasih tudi sladica"

Erotika 69 2012
1/4
Saša Despot
Hot Doll Iris, striptizeta, ki se z erotičnim plesom ukvarja že deset let, o žgečkljivih podrobnostih tega posla.

Koliko čas se ukvarjate s striptizom?
Kot profesionalna striptizeta plešem že deset let. Zame striptiz ni le služba, je moj užitek in moj poklic, v katerem neizmerno uživam. Rada imam vse vrste plesa, našla pa sem se v striptizu. Sem ekshibicionistka, všeč mi je seks, zapeljevanje in kostumi, ki si jih ne privoščimo za vsak dan. Po duši sem striptizeta in igralka, seveda pa imam tudi jaz določene meje.

In kje so te meje?
Tega ne bom povedala, ker včasih te meje premaknem. Odvisno od tega, kar trenutno čutim. Nikoli pa ne bom nesramna, tako do moški kot žensk. Tudi poljubim jih, vendar najraje zapeljujem z očmi.

Sicer niste tipična striptizeta, menda ste celo študirali?
Študirala sem ruščino in slovenščino na ljubljanski Filozofski fakulteti. Morda bom nekoč končala. Res nisem tipična striptizeta. Tudi učne urice striptiza imam zato, da ljudje vidijo, kaj to sploh je, da je to ena vrsta umetnosti. Večinoma ljudje striptiz povezujejo s seksom. Seveda sem ženska in normalno, da seksam, imam partnerja. Spolno življenje imam urejeno. Striptiz pa, bolj kot s seksom, povezujem z občutki.

Ste ob svojem delu doživeli tudi kakšno slabo izkušnjo?
Tudi, vendar se je ne spomnim več. Z izkušnjami znam neljube dogodke hitro pozabiti. Na začetku je bilo psihološko zelo težko, pa ne plesati, temveč dobivati buške. Danes znam pravilno reagirati, obrnem se in grem. Marsikaj moram poslušam, vendar si tega več ne jemljem k srcu. Vidim in slišim le tiste, ki uživajo v mojem delu.

Na striptiz tudi ženske

Vašim čarom pa podlegajo tudi ženske, kajne?
Nekateri mi povejo, da imajo punco, pa jim vedno odgovorim: saj te nočem za moža, sem si se prišel le sprostiti. Je pa zanimivo, da si si zasebno točko največkrat privoščijo prav ženske. Ljudem dajem kanček vizualnega zadovoljstva, nato pa naj gredo seksat na polno, z ljubeznijo, energijo in emocijami. Sem predjed, včasih tudi sladica (smeh).

Imate partnerja in otroke, kako oni to sprejemajo?
Imam. S partnerjem nama to popestri najino spolno življenje. Vesel je zame in me zelo podpira. Več pa ne bi komentirala, ločim zasebno in poslovno življenje.

Smo Slovenci erotičen narod?
Nima veze, Slovenec, Rus, Afričan … vsi smo ljudje, ki imamo svoje potrebe in želje, vse je odvisno od tega, kako se dva ujameta. Omejitev ni. Nekateri so za pripomočke, drugi za svingerstvo, tretji pa tega ne bi nikoli preizkusili.

Imate kakšen nasvet, kako lahko doma zapeljemo najdražjega?
Pravil ni, ni važno kako izgledaš, presuha ali predebela, važno je to, kar v sebi nosiš. Par dotikov, pozitivna energija in to, da mu pokažeš, da si seksi za njega, on pa najboljši za tebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.