Magazin
62 ogledov

Senad opazil Helenino zaljubljenost

Senad, MAtjaž, Kmetija nov začetek Planet TV
Senad je kot glava družine nastopil zelo odločno. Očitno so mu blizu tudi zmenkarije, saj si želi, da bi Matjaž in Helena postala kaj več kot le prijatelja.

Senad kot glava družine ve, kaj se dogaja v njegovi hiši. Zato mu tudi ni ušla simpatija, ki jo Helena goji do Matjaža. Zato se je z njima pošalil in ju spravil v zadrego. "Matjaž, Helena je pristopila do mene in me iskreno vprašala, če bi lahko spala s tabo,“ je glava družine podražil 22-letnika, ki mu je bilo očitno nerodno.

Helena Kveder | Avtor: Planet TV Planet TV
Senad je kasneje Matjaža vprašal, kaj se dogaja, ta pa mu je zagotpvil, da gre iz njegove strani samo za prijateljstvo. "Ja, ampak ne moreš je prijemati za 'tamalo' in govoriti, da želiš prijateljstvo.“ Matjaž se je branil, češ da to delajo tudi prijatelji, Senad pa ni odnehal: „Ne moreš se s prijatelji 'ližkati' in tako.“

Matjaž je zanikal, da bi se s Heleno poljubljal, Senad pa je v izjavi povedal, da si prizadeva, da bi se mladi sprostili in da bi iz te simpatije nastalo še kaj več: "Mlade je treba spodbujati, zdaj so vsi nekaj zaprti vase.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.