Magazin
27388 ogledov

Šest moških in ženska med 62 in 85 let seksalo v javnosti

policija ZDA
Šest razuzdancev se je sestalo na popularnem "seks placu"

Med nadzorom gozdnega rezervata v kraju Fairfield v ameriški zvezni državi Connecticut, je policija aretirala šest starejših ljudi, starih med 62 in 85 let, ki so tam seksali. Zaradi prakticiranja seksa v javnosti, je policija vseh šest aretirala in jih obtožila kršitve miru v javnosti.

 

Policisti so se v akcijo odpravili na podlagi objave v vodniku za iskanje mest za seks v javnosti, v katerem je tamkajšnji gozdni rezervat naveden kot priljubljeno mesto za seks. Prav tako pa so se glede "dogajanja" v gozdu, ki naj bi ga izvajali razuzdanci, pritožili bližnji stanovalci. 

Vseh šest aretiranih so sicer izpustili na prostost, vendar jih čaka sojenje. Eden od osumljencev je že bil obtožen kršitve javnega miru, ko se je po parku sprehajal gol. 

Policija je napovedala, da bo odslej spletna mesta in internetne sezname, spremljala še bolj natančno, da bi bili javni prostori "primerni in varni".

 

Komentarjev 5
  • romy 22:41 23.avgust 2019.

    Preveč moških,premalo žensk na kupu...Prav imajo,naj uživajo

  • Igor Jurše 21:02 23.avgust 2019.

    Pohvalno,zato pa parki po svetu,sploh v ameriki slovijo po varnosti in primernosti.Lahko so ponosni nase policaji ki so izobesili slike tistih starcev.

  • maresem 16:07 23.avgust 2019.

    Prav imajo... če mladim sex ne diši in se raje igrajo z mobilniki, naj razturajo dedi.