Magazin
45 ogledov

Šik pisarniški dodatki

zivljenje 21.05.13. pisarna, pripomocki, doza pisarna
1/4
zivljenje 21.05.13. pisarna, pripomocki, doza pisarna
Pozitivno delovno okolje, dobra organizacija in urejen delovni kotiček so vsekakor dejavniki, ki bodo spodbudili vašo delovno vnemo.

S svojim delovnim kotičkom – pa naj bo to doma ali v službi – veliko sporočate o sebi, zato poskrbite, da boste pri sodelavcih ustvarili pozitivno mnenje. Ostanki hrane, gore papirja in popite skodelice kave sicer kažejo, da ste delovni človek, ki se ne premakne od računalnika, pa vendar vse to v pisarno ne sodi. Pospravite za sabo, naredite red, kotiček popestrite s kakšnim zelenjem in zagotovo se boste počutili bolje.

Ustvarjalno

Svojo individualnost lahko izrazite tudi z zabavno podlogo za miško. Za 6,25 evra si jo lahko izdelate recimo na Originalic.si, če bi jo radi poosebili s fotografijo, pa lahko to storite skoraj na vsaki strani, kjer ponujajo fotodarila. "Prek naše aplikacije stranke same oblikujejo podlogo, dodajajo fotografije in besedilo," so povedali na Digifot.com. Zanjo boste odšteli 10,99 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.