Magazin
33 ogledov

Silvestrski pobeg na toplo

plaža silvestrovo pesek morje Shutterstock
Zadnji hip. Na voljo še cela vrsta destinacij, od Afrike do Kenije.

Ponudba. Do praznovanja silvestrskega večera je še deset dni, kar pomeni, da imate z nekaj sreče ravno še dovolj časa, da ujamete eno od ponudb v zadnjem trenutku in novo leto pričakate nekje na tujem ali še bolje – na toplem. Pri spletnih ponudnikih tovrstnih počitniških aranžmajev smo preverili, kaj si lahko letos še privoščite.

Najcenejši sever Afrike

Če imate za novoletno dopustovanje na voljo "le" od 200 do 400 evrov, se lahko za en teden odpravite v prijetno toplo Tunizijo, na Kanarske otoke ali v Egipt. K nizki ceni potovanja pa prištejte še prevoz do letališča in nazaj, saj so odhodi iz sosednjih držav.

Več kakovosti za 700 €

Enkrat večji proračun, torej tak, ki se giblje med 600 in 800 evri, vam bo prinesel predvsem kakovostnejšo ponudbo na istih destinacijah, odpravite pa se lahko tudi v Maroko.

Luksuz se začne pri 1000 €

Želje po praznovanju v eksotičnih deželah pa si boste lahko izpolnili, če imate v žepu okrog tisoč evrov. S tem denarjem se lahko odpravite v Dominikansko republiko, na Tajsko, v Mehiko, Južno Afriko, Kenijo in še kam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.