Magazin
62 ogledov

Simon o tem, ali je res pretepal ženo

Simon Voyo
Simon Kostanjšek, ki je iz šova Big Brother izpadel v soboto, se je v zunanjem svetu že soočil z resnimi obtožbami, ki so nanj letele v času bivanja v hiši Big Brother.

Z vstopom Simona v hišo Big Brother so se na spletu hitro pojavile govorice, da naj bi podjetnik v preteklosti fizično obračunal s svojo ženo, kar je objavil, a kasneje objavo umaknil, eden najbolj branih dnevnih časopisov pri nas.

Ali govorice držijo oziroma, kako je do njih sploh prišlo, je Simon komentiral brez zadržkov:

"To lahko komentiran le z eno besedo. Da gre za časnik, ki vemo, zakaj je berljiv. Veliko stvari se napiše, veliko stvari se napihne. Nobena družina ni rožnata, popolna in tudi midva sva imela razne konflikte, vendar je to, kar so oni pisali, čista neresnica. Takrat smo zahtevali javno opravičilo in umik vseh člankov, kar smo tudi dosegli. Novinarka zadeve ni avtorizirala. Moja žena se je takrat obrnila na njih, ker je bilo res hudo, imela sva spor, a da bi z njo fizično obračunal, ne drži. Takrat so ženo na ta način izkoristili, a to je že razčiščeno, važno je, da ljudje, ki me poznajo, vedo, kakšna je resnica. Z vsemi ostalimi se ne obremenjujem. V šov nisem prišel kupovat mnenj, temveč sebi in svoji družini pokazati to, kar sem in mislim, da sem od tega zelo veliko odnesel."

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 2
  • c1305166 10:44 07.junij 2016.

    Očitno nekateri ne razumete sarkazma. Eden najbolj branih dnevnih časopisov je včeraj objavil naslov "Razkrivamo, katera dva tekmovalca bosta jutri zapustila hišo BB". V tekstu pa so zapisali:"Jutri bosta hišo zapustila tekmovalca, ki bosta prejela najmanj glasov". Skratka, budale, ki ...prikaži več imajo svoje bralce za budale.

  • c1305166 09:01 07.junij 2016.

    Žurnal, vi ste amaterji. Ta "eden najbolj branih dnevnih časopisov" je že včeraj RAZKRIL, katera dva bosta jutri v BB izpadla!