Magazin
1484 ogledov

"Skoraj boljše kot vagina"

Redna cena pripomočka Tenga Flip Hole je 129 evrov, spletna pa 105 evrov. (Foto:
1/2
Žurnal24 main
Umetne vagine so na trgu erotičnih igračk prisotne že dolgo, zdaj pa se jim je pridružil še en tovrstni pripomoček. Lastnica erotične trgovine Red Shop si celo upa trditi, da je skoraj boljši od vagine.

Tenga Flip Hole je nov masturbacijski izdelek za moške, ki zaradi svoje zapletene, mehke in prožne notranjosti spominja na vagino.

 

Ker je narejen iz elastomera, tudi na otip spominja na vagino, saj zagotavlja posebno mehek in nežen občutek. Mnogi uporabniki si celo upajo trditi, da je skoraj boljši od vagine.

 

Masturbacijska izdelka nam je predstavila Nada Krivokapić Črešnik iz Red Shopa. Njene nasvete si oglejte v zavihku video.

Vsak centimeter površine ima svojo funkcijo, prožna oblika z gumbi pa omogoča skupni nadzor nad dražljaji.

Flip Hole je prvi mastrubator, ki se lahko odpre popolnoma sam, je zelo preprost za čiščenje in s tem zelo higienski pripomoček.

 

Jajček za oba

Če pa vam umetne vagine niso najbolj pri srcu, se lahko poigrate s prav posebnim jajčkom, ki v sebi skriva nekaj čarobnega.

 

Tenga jajček preprosto odvijete, dodate lubrikant in se prepustite čudovitim orgazmom. Kako, si oglejte v pripetem videu.

 

Na razpolago so različni modeli, vsak pa v sebi skriva drugačen užitek. Jajčki so zaradi higienskih razlogov narejeni za enkratno uporabo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.