Magazin
11 ogledov

Skrivnostna hipnoza

Všeč mi je bilo, ko sva se zbližali Žurnal24 main
Rada jih pokažem, saj so lepe, čvrste in napete, pa še tako ubijalsko delujejo na moške. Že dolgo nisem bila z nobenim in priložnost v hotelu se mi je zdela naravnost idealna.

Na predavanju sem srečala prijetnega fanta, ki je dejal, da se ukvarja s hipnozo. Ker sem dejala, da v to ne verjamem, je takoj ponudil zasebno preizkušnjo v njegovi hotelski sobi. V bistvu mi je bilo dolgčas in sem privolila v predstavo, saj sem menila, da bo zabavno. Ko sem sedela na stolu sredi sobe, me je vprašal, kaj si želim postati pod hipnozo. Dejala sem, da bi bila rada najlepša in najbolj seksi bejba v hotelu, da bi vsi moški noreli za mano. Seveda se mi je to še vedno zdelo smešno, toda po minuti njegovega osladnega, a prepričljivega govorjenja, mi je pričelo po glavi hoditi vse kaj drugega kot pa šale.

Počutila sem se izjemno nenavadno, a kljub temu dobro vedela, kaj počnem. Verjetno me ni uspel popolnoma podrediti svojim ukazom, ker nisem preveč verjela v uspešnost tega, kar je počel, vseeno pa sem se pričela obnašati kot največja manekenka, celo v poze sem se postavljala, šobila ustnice in se mu pričela obešati okoli vratu. Seveda me ni potiskal od sebe, le kdo bi se branil pohotnice v svoji sobi, pa čeprav pod rahlim vplivom zunanjega dejavnika. Le stežka sem ga prepričala, da sem to še vedno jaz in se mu kar vsedla v naročje. Ni me želel pretirano otipavati in to sem cenila, a vseeno sem mu dejala, da je z menoj vse v najlepšem redu in da hipnoza name ne deluje.


Stisnila sem se k njemu, da bi občutila trdega korenjaka med svojimi nogami. © iStockphoto

 
Dejal je, da me bo najprej prebudil, a po mojem zatrjevanju, da sem popolnoma budna, se je končno pomiril. Vseeno sem mu pustila veselje, naj me uradno prebudi in šele takrat je bil dokončno prepričan o tem, da mi je očitno zares všeč. Ko je vstal, sem pomislila, da morda jaz nisem všeč njemu, k sreči pa sem se motila. Vrnil se je v sobo z dvema kozarcema viskija za pogum, kot ju je poimenoval in nazdravil z menoj. Potegnila sem do dna, kar je povzročilo solzne oči, kljub temu pa sem dobro videla, kako se mi približuje z nabreklino v hlačah in me grabi za zadnjico.

Stisnila sem se k njemu, da bi občutila trdega korenjaka med svojimi nogami. Uhh, kako so mi prijali njegovi potrebni prijemi s prsti globoko pod ritnicama in zdelo se mi je, da išče nekaj, kar s tiste strani nikoli ne bo dosegel. Z glavo mi je šel k joškom, ki so ga že ves čas vabili s prelepim dekoltejem. Rada jih pokažem, saj so lepe, čvrste in napete, pa še tako ubijalsko delujejo na moške. Že dolgo nisem bila z nobenim in priložnost v hotelu se mi je zdela naravnost idealna. Imela sva časa na pretek, nikogar, ki bi naju zmotil in končno sem se lahko enkrat predala svojim skritim željam, ne da bi me morala zaradi tega peči vest, ali pa bi mi bilo naslednji dan nerodno.

Tako sproščeno ga še nikoli nisem vzela v usta in ni mi bilo mar za prižgano luč. Celo hotela sem ga gledati v oči medtem, ko mu sesam trdega lepotca in se naslajam nad njegovo nemočjo pri tem. Izraz na obrazu je spominjal na cmeravega fanta, kljub temu da mu verjetno niti na konec pameti ni padlo, da bi jokal zaradi mojega jezika, ki je opletal po nabrekli glavici, katero sem že naslednji trenutek zopet posesala nazaj med ustnice in jo obdelovala naprej.

Pomislila sem, da mi Katja, moja prijateljica, nikoli ne bo verjela, kaj sem počela v hotelu tisti večer, saj je vedno menila, da sem preveč zadržana za kaj takšnega. Enkrat mi je ponudila, da bi se vrgla v posteljo z njenim novim fantom, ki si želi dveh punc naenkrat, a sem jo gladko zavrnila. V bistvu je sploh nisem razumela, kako lahko gleda svojega fanta, ki nabija njeno prijateljico. Zatrdila mi je, da nikakor ne bi bila ljubosumna in da niti ne razmišlja o tem, da bosta za vedno skupaj. Bilo ji je samo za seks, brez pretirane ljubezni. Vseeno nisem želela sodelovati pri tem, kljub temu da sva celo doživeli izkušnjo med seboj. Takrat sem prvikrat polizala vročo muco in priznati moram, da mi je bilo všeč, še posebej takrat, ko je na vrsto prišla ona.

No ja, kakorkoli že, moj hipnotizer pa je bil s tičem v mojih ustih sam hipnotiziran. Očitno sem znala z njegovo čarobno palico, ki je kmalu izginila izpred najinih oči. Ni šlo za čarovnijo, le vsa potrebna sem se vrgla nanj in ga dobro skrila v mokro muco, ki je v naslednjih minutah divjala po njem in prihajala kot še nikoli. Tudi on je prihajal, kar na polno, k sreči pa redno jemljem tabletke, kljub temu da nimam fanta. Verjetno sem v podzavesti upala na kaj podobnega in končno doživela svoje skrite sanje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.