Magazin
55 ogledov

Šla sva po kostanj

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Lepo, sončno vreme naju je spravilo iz hiše in odločila sva se, da greva nabirat kostanj.

Športno sva se oblekla, se popršila proti klopom in se zapeljala v nekaj kilometrov oddaljen gozd, kjer vsako leto nabereva precej kostanja, pa tudi kakšna gobica se najde, če dovolj pazljivo pogledaš po tleh. Tokrat sem še posebej pazljivo gledala in se sklanjala proti tlom, celo tako močno, da se dragi za menoj ni mogel več brzdati in se mi je naslonil na zadnjico. Začela sem se smejati, a on je imel precej resnejše namere, saj sem skozi tanko trenirko dobro čutila njegovega korenjaka, ki se je že postavljal pokonci. Bog ve, koliko časa je že hodil za menoj s trdim in trpel ob pogledu na moji napeti ritnici, ko sem pobirala plodove narave s tal pred seboj. Spomnila sem se najinih začetkov, ko nobeden od naju ni želel dajati pobude za seks, pa sem po hiši hodila na pol gola, mu nalašč nastavljala joške oziroma globok dekolte, mu napenjala zadnjico, ko sem kaj jemala z mize in podobno. Potem me je zgrabil od zadaj, češ, to pa ne bo šlo mimo brez posledic, in sva se poonegavila tudi sredi kuhinje, če je bilo potrebno. Tudi tokrat je nastala precej podobna situacija in tudi tokrat se mu nisem prav nič izmikala. Božal me je po ritnicah in mi na prijeten način grozil, da bo potegnil hlače z mene, jaz pa sem mu odvrnila, da me prav malo briga in se delala, da nabiram kostanj. Prav zares je potegnil trenirko z mojih ritnic, potem še spodnjice in s prsti potipal po moji muci, da bi videl, če si ga kaj želim.

© Shutterstock

 
Seveda sem si ga, a vseeno ne kar tam na odprtem, saj bi zdaj, zdaj lahko kdo prišel mimo. Kljub temu pa se nisva premaknila niti za milimeter, le še on se je slekel in začel s svojim čvrstim korenjakom riniti v mojo muco. Vrglo me je iz ravnotežja in sem z rokama poletela proti tlom. Vse lepo in prav, če tam ne bi bil že pravi kupček bodičastih oblekic, iz katerih sem slačila kostanje. Boleče sem se nasadila nanje z razprtimi dlanmi in na ves glas kriknila. Njemu se je zdelo, da zaradi tega, ker ima tako ogromnega tiča, in je le hudomušno pripomnil, naj se obvladam, sicer naju bo še zares kdo prišel pogledat. Ko je videl, da se poskušam otresti bodičaste nadloge, se je toliko odmaknil, da sem se v čepe prestavila za veliko drevo in potegnila nekaj bodic iz dlani, ki pa so kaj hitro pristale na deblu, on pa me je že božal od zadaj in mi ponovno nastavljal korenjaka. Tudi sama nisem želela prenehati, saj sva bila že pošteno v elementu, le zagrozila sem mu, da mu bom bodičasto nadlogo zapičila v tiča, če ne bo plesal po mojih željah. Že slišati je bilo boleče, kaj šele, da bi to zares naredila.

Počasi pa se je v nama prebudila tista prava strast, ko pozabiš na okolico in se zavedaš le golega telesa tvojega partnerja, ga obožuješ in si ga želiš z vsakim gibom čutiti še bolj. Njegove roke so zdrknile pod majico in kmalu sem imela njegove dlani in prste na joških namesto modrčka, sama pa sem mu pohotno nastavljala svojo zadnjico, katero še prav posebej obožuje. Krepko ga je zabijal vame, mi pritiskal ob ritnici in me poljubljal po vratu. Obožujem njegov dih in nežno šepetanje, da me ljubi in da sem seksi kot sam hudič, medtem ko sama sestavljam slike iz sveta, v katerem se nahajam, in iz fantazij, ki se me polotijo ob podobnem vzburjenju. Močno sem si ga želela objeti, mu dati s pravilne strani, če temu lahko tako rečem, saj mi je tudi od zadaj zelo všeč, toda bila sva sredi gozda, nikjer nobene opore, hrbta pa tudi nisem mislila pustiti na drevesu, saj vendar nisem kakšna gozdna žival, ki se tja pride čohat.

Kljub temu pa je bil podobnih misli očitno tudi on, saj me je potegnil k sebi, me obrnil naokoli in pošteno prijel za ritnici, da sem kar odskočila. To mu je le še pomagalo pri tem, ko me je vzel v naročje in poskušal natakniti na pokončnega junaka, ki pa kar ni in ni želel najti cilja. Seveda sem mu pomagala z roko na pravo mesto, nato pa se mu obesila okoli vratu ter vprašala, kako dolgo bo takole zdržal. Dejal je, da tudi do večera, če bo treba. Pa ni bilo in tudi dvomim, da bi zdržal še kaj dlje od tiste debele minute mojega  poskakovanja in nabijanja na tiča, ki je pošteno brizgnil po deblu za menoj, takoj ko sem mu diskretno nakazala, da sem dočakala svoj trenutek. Tisti dan sva se domov vrnila s kar nekaj kostanja in samimi lepimi občutki.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.