Magazin
69 ogledov

Slaba vest (25. del)

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Janezovo klečeplazenje in moledovanje zadnje dneve ni obrodilo sadov. Darinka je bila do njega še vedno hladna, čeprav je pri sebi menila, da je butelj verjetno govoril resnico.

Vedela je, da se je moškemu težko upreti takšni bejbiki, kot je bila tista zadnjič v parku, pa čeprav ne bi imel na koncu z njo ničesar. A odločila se je, da bo še nekaj časa trpel in se plazil za njo, saj ji je bil takšen na vso moč všeč.

Ni ga imela namena spoditi, pa čeprav je ubožec mislil, da se bo zgodilo prav to. Komaj se je rešila Valentina, ki je še kar vztrajal, da je pravi moški za njo, zdaj pa je želela še nekoliko počakati, da Janez naredi svoj križev pot, nato pa ga bo počasi spet spustila k sebi. Janez pa je še enkrat zašel s poti.

Katra ga je povsem omrežila in ga v službi spraševala, če je zaradi nje zašel v težave doma. Janez je potisnil prsa navzven in ponosno odkimal. Tako ali tako pa sta z ženo bolj sostanovalca kot partnerja. Te besede so mu šle zdaj še nekoliko lažje z jezika kot prej, saj je bil prepričan, da je njunega zakona konec.

"Hm, torej si samski?" je zvito vprašala Katra. "Kaj pa drugega? Pa še lepše je tako," je bil ponosen. "Torej greva lahko zdaj tudi uradno kdaj na zmenek?" je nadaljevala. "Zmenek? Midva? Huh, … seveda, zakaj pa ne?" je zakuhal.

Kolegi so ga trepljali po rami, češ da si je našel zares seksi zmenek in da bo že prvi večer lahko užival njena čudesa. Čudil se je tem napovedim, a ne za dolgo. "Veš, ko sta šla ven s Petrom, sta se požgala že v avtu, še preden sta prišla do kina, kamor sta se namenila," je dejal Miha. "Hodila sta kakšen teden, pa je vmes imela nekega manedžerja iz sosednje firme, v roku nekaj dni pa je šla na zmenek še z Boštjanom iz uredništva. Pa vsi trije so jo dali dol!"

Janez je izbuljil oči in se spraševal, v kaj se je spet zapletel. Saj ne, da mu mačka ne bi bila všeč, toda ko je ravno začel bežati od njih, se je pojavila nova in za povrh še najbolj atraktivna doslej.

Hm, in da bi bil z njo samo enkrat, se mu je zdelo čudovito. Saj se ni nameraval ženiti z njo. Očitno je bila Katra potrebnica na kvadrat in je ves čas v očeh imela le trde tiče, ne glede na to, kateri ji ga bo dal na uporabo. Darinka je tisti dan sklenila, da ga zvečer prvič po dolgem času spusti nekoliko bližje k sebi in pripravila okusno večerjo. Janez bi moral biti že doma, a je mislila, da je pač zavil še na kakšno pivo po napornem delu, zato je potrpežljivo čakala v kuhinji.

Medtem pa je Janez udobno zleknjen sedel na sedežu svojega avtomobila in opazoval seksi blondinko, kako premetava svoje čudovite lase po njegovem naročju. Pomislil je na to, kako grdo se Darinka drži nanj, ker je imel zadnjič roko na njenem kolenu. Le kaj bi rekla zdaj, ko ima svojega korenjaka globoko v njenih ustih?

Očitno so fantje v službi govorili resnico, da je Katra prava pohotnica in ves čas misli samo na trde tiče, saj se kar ni hotela ločiti od njega. Še dobro, da sta prej zvrnila nekaj "štok kol" in ni občutil prav nobene nervoze. Samo zadovoljstvo in izjemno samozavest, saj so se zadnje čase babnice nanj lepile kot za stavo.

Darinka pa je v kuhinji nekoliko bolj nervozno pogledovala proti uri. Zapekla jo je vest, da je bila do njega nekoliko prestroga, zdaj pa se ji bo še kje zapil. A Džoni se ni zapil, ampak je raje gledal poskakovati ljubki joškici pred seboj, medtem ko se je Katra nabijala na njegovega korenjaka. Dlani je uprla v strop avtomobila in mu prikazala neverjetno predstavo vse do belega in mokrega konca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.