Magazin
1740 ogledov

Sladka in grešna prevara

iStock_seks_09051 Žurnal24 main
Ženo svojega dobrega prijatelja sem zalotil, ko se je predajala strastem z drugim v njegovem avtomobilu.

Bil sem precej zmeden, saj nisem vedel kaj naj storim. Tudi ona mi je bila zelo pri srcu, zato je nisem mogel kar tako zatožiti. Prišel sem mimo avtomobila, ki je bil parkiran v precej skritem kotu, a me je pot zanesla ravno tja. Njena glava se je ravno spuščala v njegovo naročje in v soju mesečine in svetlobe od avtoradia sem dobro videl kako ga jemlje v usta. Takrat sem se spomnil kolikokrat se kolega pritožuje, da mu ga noče nikoli potegniti in se čudil. Še enkrat sem pogledal ali je ona čeprav sem vedel, ker sem jo v tistem avtu že videl sredi belega dne, ko je po njo prišel sodelavec. Strastno mu je vlekla tiča on pa je sproščeno naslonjen na naslonjač mižal in vzdihoval. Nisem mogel oditi naprej. Kot pribit sem stal tam za zidom in opazoval kot najbolj potrebni voajer. Maša je bila lepa ženska in ni bilo malo trenutkov, ko sem jo svojemu prijatelju še kako zavidal.  Zdelo se mi je celo, da bi se dalo kaj z njo saj je zelo odprtega duha a v duhu dobrega prijateljstva nisem niti poizkušal. Odmaknil sem se korak nazaj, ko je nenadoma dvignila pogled, a ni bilo strahu, da bi me opazila. Zlezla mu je v naročje in privzdigovala krilo, da sem kmalu ugledal njena lepa hlebčka kako se spuščata na njegovega korenjaka. Njegove roke so se splazile navzdol po njenem hrbtu in obstale na čvrsti ritki, ki se je že zibala na njem. Nekaj dni sem se trudil pozabiti kar sem videl a ni šlo. Ob priliki, ko sem bil pri njej doma in čakal kolega, da pride s poslovne poti, sem ji omenil, da sem jo videl z drugim.

V hipu je prebledela in si z roko zakrila usta. Povedal sem ji, da nisem mogel več biti tiho in, da nimam namena povedati njenemu možu, a mi vest ne da, da bi bil tiho zato sem upal, da mu bo povedala sama. Sprva je obljubila, da mu bo in, da ji je zelo žal, ker se je zapletla s sodelavcem. Bojda ji sploh ni bil všeč a bila naj bi pijana in je podlegla njegovemu dvorjenju. Mislil sem, da sem se rešil težkega bremena, nato pa sem naletel na še težje. Njena roka se je nekako znašla na moji nogi in plezala vse višje in višje, ter prišla že skoraj do mednožja. Postalo mi je zelo vroče, a iz ust nisem iztisnil niti besede. Vedel sem, da ni prav, da bi si takole kupovala molk, a po drugi strani sem bil vanjo zagledan že leta in večkrat sanjaril kako jo nabrišem od zadaj s pogledom na prekrasno izklesano ritko.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Glavo je naslonila na moje rame in čez hlače že držala v roko mojega za tiča. Ta se je urno postavil pokonci zato nisem mogel lagati, da mi ne paše. Sem pa rekel, da se mi ne zdi prav, a mislim, da sem ta stavek slišal samo jaz. Odpela mi je zadrgo, roko potisnila globoko noter in kaj kmalu sem na svojem korenjaku začutil njene prste kako se ga oprijemajo kot zadnje odrešilne bilke. Še vedno sem imel v glavi povsem mešane občutke a žal so prevladovali tisti, ki so hrepeneli po njenih dotikih, upali na njena usta in si želeli videti njeno nago rit. Vse to je prišlo na vrsto kajti nisem premogel moči, da bi se postavil na pravo stran. Sesala mi je tiča kot bi to z menoj počela vsak dan in vprašal sem se ali je bil njen zadnji skok preko plota zares edini. Bolj sem bil prepričan v to, da to redno počne a vseeno ostal tiho.

Bilo je prelepo čutiti njene vroče ustnice na korenjaku in njen jeziček, ki se je spretno vrtel okoli nabrekle glavice, da bi jo ustavil. Zdelo se mi je, da v početju celo uživa in ji ni le odkup za moj molk. Zasanjano je pogledala navzgor proti meni, prav počasi potegnila tiča iz ust, da je glasno cmoknilo, nato pa me kot zadrogirana vprašala kako si jo želim. Srce mi je zbijalo kot noro, saj sem vedel, da lahko kolega pride vsak čas, a zavedal sem se tudi, da jo lahko nabrišem od zadaj, v stoje, leže in še kako drugače. Kakor si pač želim. In bolj kot vse na svetu sem si želel pred seboj videti njeno napeto ritko, ki me je že ničkolikokrat napeljala v grešne misli. Brez sramu je vstala pred menoj, se slekla do gole kože in se na tla postavila na roke in kolena. Še vedno sem sedel na sedežni in občudoval to lepoto pred seboj, nato pa za nekaj minut potisnil vse svoje preostale predsodke globoko v želodec in prislonil korenjaka na povsem premočeno muco. Zlahka sem prodrl vanjo, medtem pa kot hipnotiziran gledal čudovita hlebčka, ki sem ju gnetel s svojimi rokami. Vedel sem, da ne bom zdržal dolgo zato sem sklenil uživati v vsakem gibu, a me je uničila z naslednjim stavkom: „Če hočeš, me lahko tudi v rit … mi paše veš?“
V trenutku je brizgalo in se ulivalo iz mojega korenjaka po njej in po tleh, pa še kje drugje je bilo moč najti lepljivo tekočino, bilo pa mi je žal, da nisem zdržal in okusil še lepoto tesne ritke o kateri sem že tolikokrat sanjaril. No in kdo bo sedaj povedal kolegu?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.