Magazin
357 ogledov

Sladko in pohotno maščevanje

erotika seks strast Žurnal24 main
Vedela sem, da me Boštjan občasno vara z neko Špelo, a zaradi tega nisem zagnala vika in krika. Lepo sem čakala na svojo priložnost in medtem hinavsko zapravljala na njegov račun.

Prejšnji teden je moral nenadoma na pot za dva dni in ko sem slišala, da se je zopet potikal okoli Špeline hiše in jo nato nekam odpeljal, sem vedela, da sta šla na obalo.

Vzela sem si čas, spakirala svoje stvari, še zadnjič tam skuhala kavo, vmes pa opravila nekaj telefonskih klicev. Peter je bil zelo vesel moje odločitve, da končno pustim prevaranta, in mi ponudil sobo, dokler si ne najdem kaj drugega. Z veseljem sem sprejela ponudbo in tisti večer že prvič prespala tam.

Peter je bil moj nekdanji ljubimec in še danes se mi marsikdaj stoži po njem. Seveda sem dobro vedela, kaj bo, ko bom pri njem, in tega sem se tudi zelo veselila.

Zvečer je prišel v sobo preverit, ali je vse v redu oziroma ali še kaj potrebujem. Potrebovala pa sem samo eno malenkost, ki mi jo je z veseljem ponudil. Legel je k meni na posteljo in ugotavljal, da sem še vedno prava lepotička.

Nisem bila pokrita, saj je bilo precej toplo, zato se je lahko naslajal nad mojimi oblinami, ki so bile precej slabo zakrite. Nalašč sem ležala tako, da ni mogel gledati proč, pa tudi govoriti ni mogel predolgo, saj sem bila ves čas tiho in se mu le hahljala.

Končno je imel dovolj moje brezbrižnosti in me je začel žgečkati, da me je metalo po vsej postelji. Kot v dobrih starih časih se je tudi tokrat vse skupaj končalo z dolgim poljubom, ki je vodil do strastnega otipavanja, to pa seveda v popolno goloto.

erotika strast seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Rada sem gola, pred Petrom pa še posebej. Tudi sam rad pokaže svoj ponos, ki je videti naravnost čudovit, še preden sploh vstane. Za to sem poskrbela kar jaz, najprej s svojo roko, nato pa tudi z usti, ki so ga vroče objemale in spravljale pokonci.

Kasneje, ko sem legla na hrbet in pred njegovimi očmi razmaknila svoje lepe noge, se je zazrl naravnost mednje, kjer ga je pričakovala vlažna in gladka lepotička. Videla sem v njegovih očeh, da bi mi najraje v istem trenutku pohotno zabil svojega korenjaka vanjo, a mu nekaj drugega ni dalo miru.

Zelo rad je lizal in tudi tokrat ni bilo čisto nič drugače. Naslonil se je na moja kolena in se s poljubi po notranji strani stegen počasi bližal vreli sredici. Ko se je z ustnicami dotaknil navlaženih sramnih ustnic in nato krenil naprej s svojim jezikom mednje, me je oblila neverjetna vročina.

Čutila sem, kako se mi lica polnijo s krvjo in kako mi na čelu utripa, bradavičke na joških pa sem imela popolnoma trde. Kar sama sem se zagrabila za njih in jih začela masirati, medtem ko mi je on s svojim dolgim jezikom bredel po muci. Kriknila sem, da mi bo prišlo, če ne bo nehal, in njemu je bilo to več kot očitno všeč.

Je pa nemudoma prenehal in se ponosno prijel za tiča, ki ga je že naslednji hip povedel v razmočeno ustje moje male pohotnice. Ječala sem kot že dolgo ne, joškice prepustila njemu in se z rokami obesila okoli njegovega vratu.
Korenjaka mi je z velikanskim užitkom prav počasi potiskal v mucko, ki se ga je mokra oklepala, jaz pa sem si želela, da bi me raztrgal z njim.

Tudi on je vedel za moje želje, a je nalašč vse skupaj počel počasi, da me je privedel v stanje, ko sem glasno zahtevala od njega, naj me pokavsa, kot bi mu bilo zadnjič.

"Dobro me daj, Pero! Daj mi ga do konca, na grobo me daj, da mi pride kot še nikoli! Potem bom pa jaz tebe …"

Svet je bil zame pozabljen, obstajal je le še Peter s svojim velikim tičem, ki je pravkar iz mene izvabil silovit orgazem in poskrbel za to, da o prihodnosti še nisem razmišljala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.