Magazin
220 ogledov

Slavna hči prvič na modni brvi

Anna Ermakova
1/6
Profimedias
Hčerka Borisa Beckerja Anna Ermakova osvaja svet mode.

Hčerka Borisa Beckerja, 14-letna Anna Ermakova, je na berlinskem tednu mode odprla modno revijo švicarske blagovne znamke Riani. "Moje sanje so se uresničile. Vse moje prijateljice si želijo takšne priložnosti. Pri meni je šlo vse zelo hitro,“ je izjavila 178 centimetrov visoka mladenka, ki se zavedal, da ji je pri vstopu v svet mode pomagal priimek. "Svoje prepoznavnosti ne morem zmanjšati,“ pravi Anna, ki ima manekenstvo v krvi. Tudi njena mama Angela Ermakova se je preživljala kot manekenka, dokler ni v temni kamrici za metle zanosila s teniškim asom Borisom Beckerjem.

Becker in Angela sta se v preteklosti zaradi Anne večkrat sporekla, saj se nekdanji tenisač ni strinjal s tem, da se je njegova hči pojavljala v medijih. Nastop na berlinskem tednu mode pa ga ni zmotil. Na Twitterju je objavil hčerkino fotografijo (dotlej tega še ni storil) in ob njej zapisal: "Kakšna lepa mlada ženska.“

Nanjo je bila seveda ponosna tudi njena mama, a ne le zaradi dobrega nastopa. "Moja mama je name ponosna, če imam dobre ocene. Samo zato sem se lahko preizkusila kot manekenka. Mati je vedno z mano. Tega si tudi želim. Obiskala sem svet, ki ga ljubim. Nisem pa si našla službe,“ je povedala Anna in dodala, da ni pričakovala, da bo njen nastop deležen tolikšne pozornosti.

Komentarjev 2
  • anica00 18:23 29.julij 2022.

    Prej strašilo kot model.

  • Žurnalček 14:05 22.januar 2015.

    Tole po pravici povedano ni še za kelnarco !